Skiathos Greece

Διασκέδαση και νυχτερινή ζωή Σκιάθο

Οι περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να κάνουν μια βόλτα στα μπαράκια της πόλης, παρά να περάσουν το βράδυ τους μόνο σε ένα. Στην πόλη της Σκιάθου υπάρχουν δύο πόλοι έλξης για τους night lovers. Ο ένας βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του οικισμού, μετά τη μαρίνα, μπροστά στο λιμάνι, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο. Είναι στέκι της νεολαίας, που πίνει και χορεύει μέσα και έξω από το διάσημο Remezzo bar,το Kalhua, αλλά και το κλασσικό BBC με dance μουσική μέχρι το πρωϊ.

Η δεύτερη ζωντανή περιοχή είναι στην παλιά πόλη, στην πλατεία των Τριών Ιεραρχών, στην Οδό Παπαδιαμάντη και στο δυτικό τμήμα του λιμανιού. Υπάρχουν mainstream clubs όπως το Admiral Benbow, καθώς και πιο εκλεπτυσμένα όπως ο Κένταυρος, που θα ακούσετε jazz και rock μουσική. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν και πολλές καφετέριες, με γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα σε κάθε είδους άθλημα.

Από τα πλέον δημοφιλή μπάρ ολόκληρης της Ελλάδας το Slip Inn και το bar- club Cassablanca. Με τα μαξιλάρια στα σκαλοπάτια και τα δημοφιλή κρεβάτια καναπέδες στη διακόσμηση, προσφέρουν τα καλύτερα κοκτειλ του νησιού και πολύ συχνά τα επισκέπτονται και διασημότητες. Τα δύο αυτά μπαρ πλαισιώνονται από άλλα επίσης μοντέρνα μπαράκια όπως το Blue Bar,το Barfly και το Goggas ενώ ανεβαίνοντας προς τη εκκλησία των Τριών Ιεραρχών συναντάμε το Rock & Roll με ποιο αγγλικό προφίλ επίσης με μαξιλάρια στα σκαλιά για ποιο rock & roll νύχτες.

Αν θέλετε μια καθαρά ελληνική βραδιά, με μπουζούκια, θα βρείτε κέντρα και θα περάσετε μια αξέχαστη νύχτα με απίστευτο κέφι, χορό και τραγούδι! Μέσα στην καρδία της πόλης θα βρείτε την ΑΠΟΘΗΚΗ, το καθαρό ελληνάδικο με ελληνική μουσική έως το πρωϊ το οποίο είναι και από τα πλέον δημοφιλή στέκια.

Αν πάλι προτιμάτε πιο ήσυχα μέρη μακριά από το κέντρο της πόλης επισκεφτείτε κάποιο μπαρ στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού και θα χαλαρώσετε πίνοντας κοκτέιλ, υπό τους ήχους απαλής μουσικής, σε ένα παραδοσιακό ελληνικό περιβάλλον.

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε το βράδυ σας παρακολουθώντας μια ταινία σε θερινό σινεμά, που συνηθίζεται πολύ σε όλη την Ελλάδα. Ο καιρός το καλοκαίρι το ευνοεί και είναι ιδιαίτερα όμορφη εμπειρία να βλέπετε ταινία κάτω από τον έναστρο ουρανό. Στη Σκιάθο υπάρχουν στη διάθεσή σας δύο θερινά σινεμά, το 'Αττικον στην Οδό Παπαδιαμάντη και το Cinema Paradiso. Υπάρχουν καθημερινά δύο προβολές και η πρώτη ξεκινά γύρω στις 20:30.

Μερικές συμβουλές για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση στη Σκιάθο!

  • Το κρασί δεν είναι το μόνο ποτό που κυκλοφορεί σε άφθονη ποσότητα στη χώρα μας. Υπάρχει και η μπύρα που σερβίρεται είτε σε συσκευασία 330ml, είτε 500ml.
  • Το κρασί ωστόσο είναι αυτό που πραγματικά αξίζει τα λεφτά του. Καλή ποιότητα σε λογικές τιμές. Οι μπύρες δεν είναι επίσης ιδιαίτερα ακριβές, και είναι σαφώς πιο φτηνές από ότι στην Αγγλία. Σε κάθε περίπτωση να είστε προσεκτικοί ως προς τις τιμές που θα σας χρεώσουν. Η μέση τιμή για ένα ποτήρι ουίσκι ή βότκα είναι συνήθως 7-10 Ευρώ.
  • Τα μπαρ μένουν ανοιχτά μέχρι αργά τη νύχτα, όταν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο. Ωστόσο, αν ο κόσμος περάνει καλά, μπορεί και να κλείσουν το ξημέρωμα!

Ταξιδιωτικός Οδηγός

Pamediakopes.gr > Ξενοδοχεία > Διασκέδαση