Αεροπορικά Εισιτήρια από Κύπρο

Πτήσεις από Κύπρο σε προσφορά

Προσφορά Aegean Airlines

Το Pamediakopes.gr και η Aegean Airlines σας προσφέρουν έως και 40% έκπτωση για πτήσεις από Ελλάδα προς Λάρνακα και άλλους 25 προορισμούς εξωτερικού Συγκεκριμένα οι ναύλοι προσφοράς περιλαμβάνουν τους παρακάτω προορισμούς :

Λάρνακα προς Αθήνα, Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, Λάρνακα προς Λονδίνο


Προσφορά Cyprus Airways

Πετάξτε φθηνότερα από Κύπρο προς Ελλάδα

Το Pamediakopes.gr και η Cyprus Airways σας προσφέρουν χαμηλότερες τιμές για τα εισιτήρια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλοι οι ναύλοι των Κυπριακών Αερογραμμών περιλαμβάνουν πλήρεις παροχές συμπεριλαμβανομένης και μίας δωρεάν αποσκευής μέχρι 23 κιλά.

Πετάξτε φθηνότερα με το Pamediakopes.gr και την Cyprus Airways και το 2014 για :

Πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα

Λάρνακα προς Αθήνα, Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη, Λάρνακα προς Ηράκλειο, Λάρνακα προς Ρόδο

Πτήσεις από Κύπρο προς Ευρώπη

Λάρνακα προς Λονδίνο, Λάρνακα προς Σόφια, Λάρνακα προς Μόσχα, Λάρνακα προς Ρώμη, Λάρνακα προς Άμστερνταμ, Λάρνακα προς Μόναχο, Λάρνακα προς Φρανκφούρτη, Λάρνακα προς Παρίσι, Λάρνακα προς Τελ Αβίβ Λάρνακα προς Ζυρίχη, Λάρνακα προς Βηρυτό και Λάρνακα προς Βιέννη.

Αεροπορικά Εισιτήρια από Κύπρο προς Ελλάδα και Ευρώπη

Αεροπορικά εισιτήρια από Κύπρο προς Ελλάδα, μπορείτε να κλείσετε από το Pamediakopes.gr στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με τις αεροπορικές εταιρείες Cyprus Airways και Aegean Airlines, οι οποίες εκτελούν απ'ευθείας πτήσεις για τα δρομολόγια :Για πτήσεις από Λάρνακα προς Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό πραγματοποιούνται πτήσεις κοινού κωδικού από την Cyprus Airways σε συνεργασία με την Aegean για τα νησιά :


Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά), Κέρκυρα, Σάμο, Μύκονο, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κεφαλονιά, Κω, Χίο και Ζάκυνθο.


Πτήσεις από Κύπρο προς Ελλάδα με ενδιάμεσο σταθμό, εκτελούνται και για ηπειρωτικούς προορισμούς : Ιωάννινα, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη.


Eναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό που εκτελούνται από την Πάφο προς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς όπως Αθήνα, Κέρκυρα και Σαντορίνη με Transaero και JetAirfly.


Αεροπορικά εισιτήρια από Κύπρο προς τους δημοφιλέστερους ευρωπαικούς προορισμούς, μπορείτε να κλείσετε σε μοναδικές τιμές από το Pamediakopes.gr με όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Το 2013 τα πιο δημοφιλή δρομολόγια από Κύπρο είναι τα εξής:


 • Λάρνακα προς Λονδίνο
 • To Λονδίνο είναι ο δημοφιλέστερος ευρωπαικός προορισμός των Κυπρίων. Απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Heathrow στο Λονδίνο εκτελούν οι αεροπορικές Cyprus Airways και Aegean Airlines. Η Cyprus Airways το 2012 ξεκίνησε και απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Stantsted. Φθηνές πτήσεις για το συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορείτε να βρείτε και με την British Airways.

 • Λάρνακα προς Σόφια
 • Το δρομολόγιο Λάρνακα – Σόφια αποτελεί πλέον μία από τις πρώτες σε κίνηση πτήσεις στις προτιμήσεις των Κυπρίων. Στην μηχανή αναζήτησής μας, μπορείτε να βρείτε τις φθηνότερες απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Σόφια με τις αεροπορικές εταιρείες Cyprus Airways και Bulgarian Air.

 • Λάρνακα προς Βουκουρέστι
 • Το λεγόμενο και ως "κόσμημα" της Ρουμανίας αποτελεί πόλο έλξης για ένα μεγάλο αριθμό Κυπρίων ταξιδιωτών. Φθηνά αεροπορικά από Κύπρο θα βρείτε με τις αεροπορικές εταιρείες TAROM και Cyprus Airways οι οποίες εκτελούν απευθείας πτήσεις από την  και έχουν την μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων από Λάρνακα προς Βουκουρέστι και συγκεκριμένα το διεθνές αεροδρόμιο Otopeni.

 • Λάρνακα προς Άμστερνταμ
 • Η πόλη για όλα τα γούστα αποτελεί σταθερά έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των Κυπρίων. Μπορείτε να βρείτε τις πιο φθηνές πτήσεις από Λάρνακα με τις αεροπορικές Czech Airlines, Lufthansa αλλά και Cyprus Airways.

 • Λάρνακα προς Παρίσι
 • Δε θα μπορούσε να λείπει η πόλη του φωτός από τους top προορισμούς και για τους Κύπριους ταξιδιώτες. Χαμηλές τιμές και μεγάλη συχνότητα πτήσεων από Λάρνακα προς το αεροδρόμιο Charles de Gualle του Παρισίου προσφέρουν μέσω του Pamediakopes.gr οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Cyprus Airways.

 • Λάρνακα προς Φρανκφρούρτη
 • Η Φρανκφούρτη αποτέλεσε τον πιο δημοφιλή προορισμό στη Γερμανία για τους Κύπριους το 2011. Πετάξτε φθηνά από Λάρνακα με την Cyprus Airways και την Lufthansa που προσφέρουν μεγάλη συχνότητα πτήσεων προς την εμπορική καρδιά της Γερμανίας.

 • Λάρνακα προς Πράγα
 • Η κατά πολλούς ωραιότερη πόλη της Ευρώπης γοήτευσε χιλιάδες Κύπριους ταξιδιώτες το περασμένο έτος. Το Pamediakopes.gr προσφέρει τις καλύτερες τιμές για το δρομολόγιο Λάρνακα-Πράγα με τις αεροπορικές εταιρείες με Czech Airlines και Lufthansa.

 • Λάρνακα προς Ρώμη
 • Απο τις πόλεις της Ιταλίας, κορυφαίος προορισμός για τους Κύπριους για το 2011 αποδείχθηκε η Ρώμη. Οι αεροπορικές εταιρείς που εκτελούν απευθείας πτήσεις από Λάρνακα είναι οι Aegean Airlines, Lufthansa και Cyprus Airways, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, στην μηχανή αναζήτησής μας.

 • Μέσα στους ανερχόμενους προορισμούς για το 2012 από Λάρνακα είναι οι : Μόσχα, Τελ Αβίβ, Μιλάνο, Βουδαπέστη, Βαρσοβία και Κίεβο. Πτήσεις από Κύπρο για αυτούς τους προορισμούς εκτελούν οι αεροπορικές εταιρείες Aeroflot, Cyprus Airways, Czech Airlines, LOT και Aerosvit αντίστοιχα.

 • Η γνώμη των ταξιδιωτών!

  Ταξιδιωτικοί Οδηγοί

  Αναζήτηση Πτήσεων

  Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Αεροπορικά Εισιτήρια από Κύπρο