Έκτακτη ενημέρωση - 4ωρη Στάση Εργασίας (12:00-16:00) Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στις 16 Μαίου


 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί 4ωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως την 16:00, την Πέμπτη 16 Μαίου 2013.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε νέα κράτηση από, προς ή μέσω ελληνικού αεροδρομίου παρακαλούμε να ΜΗΝ επιλέξετε ως ημέρες και ώρες ταξιδιού σας την ανωτέρω.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κράτηση για την ημερομηνία αυτή θα πρέπει να περιμένετε ενημέρωση από την εταιρεία μας για την ακύρωση ή αλλαγή της πτήσης αρχικά με e-mail και λίγο αργότερα τηλεφωνικώς. Οι ενημερώσεις αυτές αποστέλλονται αυτόματα από μέρους μας αμέσως μόλις τις ανακοινώσουν επισήμως οι αεροπορικές εταιρείες. Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία που ακολουθεί το e-mail, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία (αλλαγή ημερομηνίας ταξιδιού ή ακύρωση των εισιτηρίων). Πολλές αεροπορικές εταιρείες καθυστερούν να ανακοινώσουν τις οριστικές αλλαγές στα προγράμματα πτήσεών τους καθώς μπορεί να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις μέχρι και την τελευταία στιγμή (π.χ. ακύρωση/τροποποίηση απεργίας).

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως από τις αεροπορικές εταιρείες η ακύρωση των πτήσεών τους, όποια αλλαγή ή ακύρωση πραγματοποιεί ο πελάτης επιφέρει επιπλέον κόστος. Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε θερμά να αναμένετε τη δική μας επικοινωνία (γραπτή μέσω e-mail ή τηλεφωνική) προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε σωστά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Με εκτίμηση, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του pamediakopes.gr