Ελλάδα
Ελληνικά
Ευρώ (€)
Ελληνικά
Pamediakopes.grrsysdtwfcrabvqcfebryrcvfecffaf
801 11 333 22
 

Ευκαιρίες εργασίας στο Pamediakopes.gr

Δωρεάν Ιδιωτική ασφάλιση υγείας
Μαθήματα Yoga
Χαλαρό dress code
Εταιρικές ημέρες καινοτομίας
Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Ποιοι είμαστε

Ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεστε, μας γνωρίζετε και με διαφορετικό όνομα, καθώς λειτουργούμε 10 διαφορετικά websites (airtickets24.com, avion.ro, fantasticgreece.com, mytrip.com, pamediakopes.gr, trip.ae, trip.bg, trip.kz, trip.ru, trip.ua) και έχουμε πελάτες σε πάνω από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας λέγεται e-Travel AE και είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη με ισχυρή παρουσία στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Ρωσίας, Ρουμανίας και Πολωνίας. Ξεκινώντας το 2007, οι πωλήσεις μας έχουν πλέον φτάσει τα 450 εκατομμύρια.


Με τι ασχολούμαστε

Υπάρχουμε για να δίνουμε καθημερινά τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους να ταξιδεύουν οικονομικά, όλο το 24ωρο και χωρίς άγχος. Επιστρατεύουμε την αιχμή της τεχνολογίας ώστε να αναπτύσσουμε και να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα ταξιδιωτικά εργαλεία και βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να είμαστε δίπλα τους σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους. Κάθε μέρα ταξιδεύουν με εισιτήρια που έχουμε εκδώσει περισσότεροι από 5000 άνθρωποι οπότε η ευθύνη μας είναι μεγάλη.


Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με πολύ κέφι και μεράκι (170 αυτή τη στιγμή), εξειδικευμένους και παθιασμένους με τις σύγχρονες τεχνολογίες, το online marketing και τον τουρισμό! Ο επαγγελματισμός και η σοβαρότητα που χαρακτηρίζει τη δουλειά μας, δεν μας εμποδίζει να έχουμε ένα φιλικό κλίμα και μια χαλαρή ατμόσφαιρα, έχοντας σαν βασική μας αρχή να βάζουμε χαμόγελα στα πρόσωπα όλων όσων συναναστρεφόμαστε καθημερινά! Το γραφείο μας είναι στην Αθήνα, η ομάδα όμως μετράει περισσότερες από 8 εθνικότητες, καθώς προσπαθούμε και στηρίζουμε έμπρακτα την διαφορετικότητα στον εργασιακό χώρο. Εδώ είναι ok να έρχεσαι κάθε μέρα με jeans εκτός βέβαια και αν έχεις συνάντηση με τον CEO κάποιας αεροπορικής...!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Η εταιρεία μας προσφέρει σημαντική επαγγελματική εμπειρία και ευκαιρίες εξέλιξης στους τομείς του τουρισμού, της πληροφορικής και του online marketing, σε ένα περιβάλλον όπου η ομαδική εργασία και η ανοιχτή επικοινωνία θεωρούνται το κλειδί για την επιτυχία.

Ευκαιρίες Εργασίας


Travel Operations

Στην e-Travel, στόχος μας είναι να βάζουμε χαμόγελα στα πρόσωπα όλων! Το μεγαλύτερο μας τμήμα παγκόσμιας κλάσης αποτελείται από πολύγλωσσους και έμπιστους ταξιδιωτικούς πράκτορες οι οποίοι λατρεύουν να βοηθούν τους πελάτες μας σε όλα τα βήματα του ταξιδιού τους ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας! Άμα σας αρέσει να λύνετε προβλήματα, να βοηθάτε τους άλλους να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια της ζωής τους και να δουλεύετε σε μία δημιουργική ομάδα, στείλτε την αίτησή σας σε κάποια από τις παρακάτω θέσεις!


Marketing

Σχεδιάστε και υποστηρίξτε στρατηγικές μάρκετινγκ για να παρέχετε στους e-Travellers μια εξαιρετική εμπειρία! Είτε είστε μέλος της ομάδας commercial marketing ή του performance marketing, οι ασχολίες σας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε έρευνα αγοράς, χειρισμό των ιστοσελίδων μας, διαχείριση των social media, σχεδιασμό, ανάπτυξη, εκτέλεση projects, διαπραγματεύσεις συμβολαίων και επικοινωνία με υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες. Αν είστε ένα δημιουργικό άτομο που απολαμβάνει να εργάζεται σε ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο περιβάλλον, ελάτε στην ομάδα μας!


Software Development

Παθιασμένοι με την τεχνολογία και τα gadget η ομάδα των developers (27 & counting) είναι υπεύθυνη για ότι βλέπει και ότι βιώνει ο χρήστης, από τη στιγμή που θα επισκεφθεί τα site μας μέχρι τη στιγμή που θα κάνει την κράτησή του! Βοηθά στον σχεδιασμό και την καθημερινή υποστήριξη των προιόντων μας, αλλά και των συστημάτων που χρησιμοποιούμε εσωτερικά, διασφαλίζοντας την ομαλή τους λειτουργία, πειραματιζόμενη παράλληλα με καινοτόμα εργαλεία! Εάν σας αρέσει να είστε μέλος μιας δημιουργικής ομάδας, με ανθρώπους τόσο γοητευμένους με την τεχνολογία όσο εσείς, έμπειρους επαγγελματίες και παράλληλα τρελούς επιστήμονες..είστε στο σωστό μέρος! Bonus θα θεωρηθεί η ικανότητά σας να τρώτε μία ολόκληρη πίτσα σε 10 λεπτά..(ο χρόνος είναι προσεκτικά υπολογισμένος..)


Product Development

Εδώ στην e-Travel, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να δημιουργούμε εικόνες του μέλλοντος! Για να γίνετε μέλος της ομάδας του Product Development θα πρέπει να είστε σε θέση να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε σε προτεραιότητες τις αμέτρητες ιδέες και όνειρά μας! Θα πρέπει να μιλάτε απαραιτήτως 2 γλώσσες, Ελληνικά και τη γλώσσα του ΙΤ, προκειμένου να φέρνετε όλες τις ιδέες μαζί και να μετατρέπετε τις επιθυμίες σε εφικτά και κατανοητά σενάρια. Κάπως έτσι δημιουργούμε νέες λειτουργίες και προσπαθούμε να κατανοούμε την εμπειρία των πελατών μας, για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς και να βοηθάμε στον εντοπισμό των προβλημάτων πριν από τους χρήστες! Αν είστε καινοτόμος, απολαμβάνετε να δουλέυετε σε μια ομάδα και δεν φοβάστε τις προκλήσεις, ελάτε στην ομάδα μας!


Finance and Accounting

Κρατήστε τις συνεχώς αναπτυσσόμενες δραστηριοτητές μας στο σωστό δρόμο ώστε να λειτουργούν ομαλά, κρατώντας ενημερωμένα αρχεία και στηρίζοντας την οικονομική πολιτική της εταιρείας. Υποστηρίξτε κάθε τομέα της επιχείρησης μέσω ακριβούς στρατηγικού σχεδιασμού και ομαδικής εργασίας, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να συμμετέχετε σε διάφορα project! Αν είστε οργανωμένο άτομο, με ένα αναλυτικό μυαλό και σας αρέσουν οι προκλήσεις ελάτε στην ομάδα μας!


Human Resources

Η κουλτούρα μας στην e-Travel αρχίζει και τελειώνει με τους ανθρώπους. Προσπαθούμε να ζούμε τις αξίες μας με την ενδυνάμωση και υποστήριξη των ανθρώπων και τη διαχείριση των δομών. Βοηθήστε στην κατασκευή και υποστήριξη στρατηγικών της επιχείρησης, συνεργαστείτε με όλα τα τμήματα μας και βοηθήστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους e-Travellers ενισχύοντας τον πολιτισμό μας! Εάν έχετε ένα δημιουργικό μυαλό, είστε γνώστης του αντικειμένου και απολαμβάνετε να επικοινωνείτε με κόσμο, ελάτε στην ομάδα μας!


Internships/Erasmus

Ελάτε να μάθετε σε ένα από τα 7 κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία στην Ευρώπη! Επιλέξτε την πρακτική σας άσκηση από θέσεις σε μάρκετινγκ, οικονομικά, εξυπηρέτηση πελατών και συνεργαστείτε στενά με όλη την ομάδα μας για να μάθετε πώς λειτουργούν όλες οι ιστοσελίδες μας. Περάστε μαζί μας κάποιους μήνες, γνωρίστε κόσμο και αποκομίστε σημαντική εμπειρία ως μέλη της συνεχώς διευρυνόμενης οικογένειας της e-Travel. Αν είστε παθιασμένοι και θέλετε να μάθετε πώς δουλεύει μια e-commerce εταιρεία, ελάτε στην ομάδα μας!