Φθηνές πτήσεις προς Ανδόρρα

Αεροπορικά εισιτήρια

Φθηνές πτήσεις προς Ανδόρρα - www.pamediakopes.gr

Φθηνές πτήσεις προς Ανδόρρα

Από

Οι τιμές των αεροπορικών προς Ανδόρρα εξαρτώνται από την εποχικότητα, την πόλη αναχώρησης, την αεροπορική εταιρεία και την διαθεσιμότητα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις καλύτερες τιμές για πτήσεις προς Ανδόρρα, που προκύπτουν από αναζητήσεις των επισκεπτών τις τελευταίες 48 ώρες.

Πτήσεις προς Ανδόρρα

Πτήσεις προς Ανδόρρα
  • Πρωτεύουσα Ανδόρρα λα Βέλια
  • Επίσημη γλώσσα Καταλανικά
  • Νόμισμα Ευρώ (€) (EUR)
  • Κλίμα Το κλίμα της Ανδόρρας είναι εύκρατο, με δροσερά και άνυδρα καλοκαίρια και ήπιους, κρύους και υγρούς χειμώνες.
  • Ζώνη ώρας UTC +1

Πληροφορίες για την Ανδόρρα

Το Πριγκηπάτο της Ανδόρρας είναι ένα πολύ μικρό κράτος, αποκλεισμένο από τη θάλασσα, το οποίο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ευρώπη, στα ανατολικά Πυρηναία, μεταξύ Γαλλίας και Ισπανίας. Έχει έκταση 468 τετρ. χλμ. και πληθυσμό 84.825 (2011). Το συνολικό μήκος της χώρας είναι 40 χλμ. Εκτός της Πρωτεύουσας περιλαμβάνει 7 χωριά. Πρωτεύουσα είναι η Ανδόρρα λα Βέλια, η οποία έχει πληθυσμό περίπου 40000 κατοίκους. Το βασικότερο έσοδο της Ανδόρρας έρχεται από τον τουρισμό, και την παραγωγή παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, επίπλων και ποτών. Η πρωτεύουσα είναι επίσης γνωστή και για τα χιονοδρομικά κέντρα της, ενώ το υψόμετρο στο οποίο είναι χτισμένη (στα 1023 μέτρα) την καθιστούν την πιο ψηλά χτισμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Λόγω των φορολογικών απαλλαγών που ισχύουν στη χώρα, η Ανδόρρα είναι σημαντικό οικονομικό κέντρο της Ευρώπης.

Η Ανδόρρα συνδέεται με τις εθνικές οδούς Ισπανίας και Γαλλίας. Στερείται σιδηροδρομικού δικτύου και αεροδρομίου, με πλησιέστερους αερολιμένες αυτούς του Σέο ντε Ουρχέλ (Seo de Urgel), της Βαρκελώνης και του Περπινιάν. Καθώς αποτελεί περίκλειστη χώρα, η Ανδόρα στερείται και λιμανιών. Για τις μεταφορές του κοινού γίνονται τακτικά δρομολόγια λεωφορείων.

Για να επισκεφθείτε αυτή τη πανέμορφη χώρα, βρείτε φθηνές πτήσεις για Ανδόρρα μέσω του pamediakopes.gr

Πρεσβεία και Visa
Πληροφορίες για Visa

Η τουριστική βίζα της Ανδόρρας δεν είναι απαραίτητη για τους πολίτες της Ελλάδας και της Κύπρου για παραμονή μέχρι και 90 ημέρες.

Χάρτης Ανδόρρα

Κλείσατε την πτήση σας προς Ανδόρρα? Μην ξεχάσετε να κλείσετε ξενοδοχείο και να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου!