Φθηνές πτήσεις προς Σκιάθος (JSI)

Αεροπορικά εισιτήρια

Φθηνές πτήσεις προς Σκιάθος (JSI) - www.pamediakopes.gr

Πτήσεις προς Σκιάθος (JSI)

Πτήσεις προς Σκιάθος (JSI)
  • ✈ Πτήσεις από Ελλάδα
  • Καθημερινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας εκτελείται ενα απ’ευθείας δρομολόγιο της Olympic Air πρός Σκιάθο καθώς επίσης τους καλοκαιρινούς μήνες εκτελείται πτήση μέσω Θεσσαλονίκης από την Aegean Airlines. Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης αναχωρούν καθημερινά πτήσεις με ανταπόκριση στο αεροδρόμιο της Αθήνας πρός τη Σκιάθο μέσω της Aegean Airlines και με απ’ ευθείας πτήση μέσω της Olympic Air.

  • ✈ Πτήσεις από Κύπρο
  • Από το αεροδρόμιο της Λάρνακας αναχωρούν καθημερινά πτήσεις με ανταπόκριση προς Σκιάθο μέσω της Aegean Airlines και της Olympic Air.

 


Αεροπορικά προς Σκιάθος
  • Κράτηση Αεροπορικών
  • Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς Σκιάθο, εύκολα και ταυτόχρονα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! 'Όλες οι πτήσεις προς Σκιάθο εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των θέσεων στην εκάστοτε πτήση και επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου 3 μέρες πριν και 3 μέρες μετά από τις ημερομηνίες που επιλέξατε αρχικά. Airtickets προς Σκιάθο μπορείτε να αγοράσετε ακολουθώντας λίγα βήματα μέσα από το Pamediakopes.gr ή να καλέσετε το τηλεφωνικό μας κέντρο.

  • Παραλαβή Αεροπορικών
  • Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων, λαμβάνετε ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων και ένα SMS με τον ίδιο αριθμό και τις πληροφορίες της πτήσης σας. Ο αριθμός ηλεκτρονικού εισιτηρίου μαζί με την ταυτότητά σας είναι όσα θα σας χρειαστούν στο αεροδρόμιο προκειμένου να κάνετε Check-in και να παραλάβετε την κάρτα επιβίβασης σας.

Μετακίνηση από/προς Σκιάθος (JSI)

Πιάτσα με ταξί υπάρχει στην έξοδο του αερολιμένα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να μεταβείτε σε όποιον προορισμό επιθυμείτε. Τέλος μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε στο αεροδρόμιο.


Υπηρεσίες εντός του Σκιάθος (JSI)

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου προσφέρει διάφορες υπηρεσίες όπως κυλικείο, Αστυνομία και ταχυδρομείο.


Χάρτης του Σκιάθος (JSI)

Ο Κρατικός Αερολιμένας Σκιάθου απέχει 3χμ. από την πόλη της Σκιάθου. Συνδέεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου με πτήσεις με 2 πόλεις (Αθήνα,Θεσσαλονίκη). Επίσης, εκτελεί πτήσεις μικρών αποστάσεων. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εκτελούνται καθημερινά 5 πτήσεις προς Αθήνα και πολυάριθμες charter πτήσεις από όλη την Ευρώπη, απευθείας στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Μπορείτε να φτάσετε επίσης στη Σκιάθο και ακτοπλοϊκώς.

Κλείσατε την πτήση σας προς Σκιάθος (JSI)? Μην ξεχάσετε να κλείσετε ξενοδοχείο και να κάνετε ενοικίαση αυτοκινήτου!