Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Το Pamediakopes.gr σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, τη μεγαλύτερη εταιρεία ταξιδιωτικής ασφάλισης στον κόσμο, σας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ενός προγράμματος ταξιδιωτικής ασφάλισης για το επικείμενο ταξίδι σας! Για να την αποκτήσετε χρειάζεται να ακολουθήσετε τρία απλά βήματα! Εισάγετε στα αντίστοιχα πεδία της μηχανής αναζήτησης του Pamediakopes.gr τη χώρα αφετηρίας και τη χώρα προορισμού.

Η ασφάλιση καλύπτει ταξίδια τόσο στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ισχύει η κάλυψη, τον αριθμό ατόμων και το συνολικό κόστος ταξιδίου (αεροπορικά και διαμονή). Στη συνέχεια επιλέξτε την ιδανική λύση ασφάλισης που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Οι τύποι ασφάλισης είναι τρεις: 1. πρόγραμμα εξασφάλισης και φροντίδας ταξιδιώτη, 2. πρόγραμμα 100% αποζημίωσης του ασφαλιζόμενου ποσού λόγω ακύρωσης αναχώρησης (εξαιτίας ιατρικών λόγων) 3. πρόγραμμα κάλυψης για κλείσιμο πίστας λόγω ανεπαρκούς χιονιού, ενώ παρέχεται και δυνατότητα συνδυασμού αυτών. Η αγορά γίνεται μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας, Visa ή MasterCard. Με την ολοκλήρωση της αγοράς λαμβάνετε επιβεβαιωτικό mail το οποίο λειτουργεί ως απόδειξη, όπου συμπεριλαμβάνονται το συμβόλαιο και οι όροι του προγράμματος!

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με ηλικιακούς περιορισμούς ή περιορισμούς χρονικής διάρκειας ασφάλισης αλλά και γενικότερες απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ταξιδιωτικής ασφάλισης της Mondial στο 210 9988118.