Περιοχή Συνεργατών Pamediakopes.gr


Επτά λόγοι για να ξεκινήσετε συνεργασία με το pamediakopes.gr

  • Είναι δωρεάν. Δεν υπάρχουν έξοδα εγγραφής ή πάγια έξοδα!
  • Έχουμε αναπτύξει καινοτόμο τεχνολογία
  • Σας παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη
  • Διασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών καθώς έχουμε χρησιμοποιήσει τεχνολογίες αιχμής
  • Το υπεύθυνο για την εταιρεία σας, στέλεχός μας, είναι πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας βοηθήσει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε
  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο, στελεχωμένο με έμπειρους πωλητές, είναι και δικό σας!
  • Η επιτυχία σας μας ενδιαφέρει πολύ και για το λόγο αυτό σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία προκειμένου να την πετύχετε

Είστε ταξιδιωτικός πράκτορας;

Φέτος το pamediakopes αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμα συνεργασίας με ταξιδιωτικούς πράκτορες με σκοπό την καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη κερδοφορία σας. Θέλοντας να βοηθήσουμε την καθημερινή σας εργασία και να κάνουμε πιο εύκολη και πιο γρήγορη τη διαχείριση των κρατήσεών σας, προσθέσαμε καινούριες τεχνικές δυνατότητες στο λογαριασμό σας, καθώς επίσης και σε κάθε βήμα της κράτησης που πραγματοποιείτε από την ιστοσελίδα μας.

Απλή διαδικασία εγγραφής, κράτηση σε 5 βήματα, υψηλές αποδοχές (προμήθεια συν έκπτωση), επαγγελματική υποστήριξη - αυτά είναι μερικά από τα προνόμια που σας προσφέρουμε. Εάν θέλετε να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος και θέλουν να απολαύσουν τη μοναδική “Early Bird” προσφορά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο agent@pamediakopes.gr.


Δημιουργείτε μηχανή σύγκρισης τιμών;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο marketing@pamediakopes.gr και θα σας απαντήσουμε σύντομα. Περιγράψτε μας την ιδέα σας και το πως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε!