38.9, 22.533333

Πληροφορίες για το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Νομό Φθιώτιδας συνδέει με πλοία και ιπτάμενα δελφίνια την ηπειρωτική Ελλάδα με τις Β. Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο) και έχει κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γενικότερα η τουριστική υποδομή της περιοχής είναι αξιόλογη.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22350) 31756.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στον Άγιο Κωνσταντίνο

  • Η διαδρομή Αθήνα-Άγιος Κωνσταντίνος διαρκεί περίπου 2.5 ώρες και η απόσταση είναι 165 χλμ. Αν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προκειμένου να φτάσετε στην Κάνιγγος όπου ξεκινούν τα λεωφορεία μπορείτε να πάρετε μετρό μέχρι το σταθμό της Ομόνοιας (διάρκεια:30 λεπτά) ή ταξί (διάρκεια: 45 λεπτά). Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε στον Άγιο Κωνσταντίνο με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από το σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ "Τρείς Γέφυρες” (210 8317147).
  • Με ταξί μέχρι το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, ο χρόνος ταξιδιού από Αθήνα μειώνεται στις 2 ώρες αλλά είναι ακριβή επιλογή.
  • Τέλος μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι ή στην Αθήνα ή οπουδήποτε, προκειμένου να μεταβείτε με αυτό στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Προορισμοί από Άγιο Κωνσταντίνο

  • Πλοία της Anek Lines και της Hellenic Seaways ξεκινούν από Άγιο Κωνσταντίνο προς Αλόννησο, Σκόπελο, Γλώσσα και Σκιάθο.
  • H GA Ferries, Hellas Speed Cat και Hellas Ferries προσεγγίζουν την Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, ενώ ορισμένα πλοία προσεγγίζουν επίσης στα λιμάνια του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.
  • Με την Hellas Flying Dolphins ταξιδεύετε από Άγιο Κωνσταντίνο προς Αιδηψό, Λίμνη, Χαλκίδα αλλά και προς Πλατάνια (Πήλιο), Ωρεοί (Εύβοια), Πευκί (Εύβοια), Σκιάθο, Σκόπελο (λιμάνι Σκοπέλου και Γλώσσα), Αλόννησο και Σκύρο.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Agios Konstantinos port