37.7, 23.333333

Πληροφορίες για το λιμάνι του Αγκιστρίου

Το Αγκίστρι διαθέτει 2 λιμάνια: τη Σκάλα (παλιό λιμάνι) και το Μεγαλοχώρι (νέο λιμάνι). Το Μεγαλοχώρι κατασκευάστηκε για την αποσυμφόρηση του κεντρικού λιμανιού της Σκάλας και την γενικότερη αναβάθμιση του τουρισμού στο νησί. Τα Ιπτάμενα Δελφίνια προσεγγίζουν το νέο λιμάνι στο Μεγαλοχώρι. Η κοντινή απόσταση από τον Πειραιά και η τακτικότατη συγκοινωνία το καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό που συνεχώς αναπτύσσεται.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Αγκιστρίου, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22970) 91541.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Αγκιστρίου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι του Αγκιστρίου για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Αγκιστρίου

  • Μόλις φτάσετε στο Μεγαλοχώρι, αμέσως έξω από το Ιπτάμενο Δελφίνι σας περιμένει ένα λεωφορειάκι το οποίο σας μεταφέρει ως την Σκάλα.
  • Στο νησί υπάρχουν δύο θαλάσσια ταξί που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο.
  • Ακόμη, μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι.
  • Παρ' όλα αυτά το νησί είναι μικρό και δεν έχει σε όλα τα σημεία του πρόσβαση με αυτοκίνητο. Πυκνά δάση περιμένουν τους λάτρεις της πεζοπορίας να τα περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Προορισμοί από λιμάνι Αγκιστρίου

  • Η σύνδεση με το Αγκίστρι είναι πολύ συχνή από το λιμάνι του Πειραιά και γίνεται σε καθημερινή βάση με πολλά δρομολόγια.
  • Με την Hellenic Seaways μπορείτε να ταξιδέψετε από Πειραιά προς Αίγινα και προς το λιμάνι της Σκάλας στο Αγκίστρι.
  • Με την Aegean Flying Dolphinsεπίσης μπορείτε να ταξίδέψετε προς Αίγινα και Αγκίστρι σε λιγότερο από μία ώρα και να αποβιβαστείτε στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου.
  • Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Αγκίστρι Εξπρές από το λιμάνι της Αίγινας που σας μεταφέρει πολύ γρήγορα στο λιμάνι της Σκάλας.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Agistri port