43.616944, 13.516667

Πληροφορίες για το λιμάνι της Ανκόνα

Η Ανκόνα αποτελεί πόλη και λιμάνι της Ιταλίας στην Αδριατική. Σημείωσε μεγάλη εμπορική ακμή κατά τη ρωμαϊκή εποχή, αποτελώντας ναυτική βάση των Ρωμαίων. Στο χάρτη της Ιταλίας, η Ανκόνα μοιάζει με ανθρώπινο αγκώνα, από όπου και πήρε ενδεχομένως την ονομασία της.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι της Ανκόνα

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς την Ανκόνα για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Ανκόνα

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του επιβατικού κοινού υπάρχει λεωφορείο ακτοπλοϊκών εταιριών εντός του λιμανιού, που εκτελεί δρομολόγιο προς τον Σταθμό Επιβατών στα πλοία και αντίστροφα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί για τις μετακινήσεις σας στην πόλη.
  • Τέλος, αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr μπορείτε να το παραλάβετε από το λιμάνι της Ανκόνα.

Προορισμοί από λιμάνι Ανκόνα  • Προκειμένου να ταξιδέψετε προς Ανκόνα μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα πλοίο της Superfast Ferries, Minoan Lines, Anek Lines και Blue Star Ferries ξεκινώντας από Πάτρα και με ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Ancona port