37.833333, 24.933333

Πληροφορίες για το λιμάνι της Άνδρου

Η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο. Για να φτάσετε στο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο πρέπει να επιβιβαστείτε σε πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Ραφήνας. Το Γαύριο δεν είναι στη Χώρα του νησιού και λειτουργεί μόνο ως λιμάνι.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι της Άνδρου, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22820) 22250, 71213.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι της Άνδρου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι της Άνδρου για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι της Άνδρου

  • Το αυτοκίνητο αν και στοιχίζει παραπάνω από τα μαζικά μέσα μεταφοράς, είναι ιδανικός και άνετος τρόπος για να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του νησιού που έχει μεγάλη έκταση. Αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr μπορείτε να το παραλάβετε από το λιμάνι.
  • Υπάρχουν επίσης τοπικά λεωφορεία που συνδέουν ορισμένα από τα βασικά χωριά, καθώς και πολλά ταξί. Από το Γαυριο τα λεωφορεία για τη Χώρα αναχωρούν ακριβώς μπροστά απο το λιμανι, ενώ τα ταξί είναι πολύ βολικά αν δεν έχετε δικό σας μεταφορικό αλλά και πιο ακριβά από το λεωφορείο.

Προορισμοί από λιμάνι της Άνδρου

  • Δεν υπάρχουν δρομολόγια απο Πειραιά. Από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν προς Ανδρο έως και οκτώ δρομολόγια πλοίων καθημερινά, ανάλογα με την εποχή. Το ταξίδι διαρκεί δύο ώρες ταξίδι με τα συμβατικά πλοία, ενώ δεν πηγαίνει highspeed ή catamaran στο Γαύριο.
  • Με πλοία της Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries και Agoudimos Lines μπορείτε να ταξιδέψετε από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
  • Επίσης με την Alpha Ferries ταξιδεύετε από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο.
  • Από Λαύριο πλοία της Saos και Anek Lines αναχωρούν για Κέα, Σύρο, Κύθνο, Πάρο, Άνδρο και Τήνο.
  • Ακόμη η NEL Lines συνδέει την Άνδρο με Τήνο και Σύρο.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Andros port