41.1333, 16.8667

Πληροφορίες για το λιμάνι του Μπάρι

Το Μπάρι είναι παραλιακή πόλη και σημαντικό λιμάνι της Ιταλίας στην Αδριατική. Αποτελεί το δεύτερο σημαντικότερο οικονομικό κέντρο της νότιας Ιταλίας, και είναι επίσης έδρα αρκετών πανεπιστημιακών σχολών. Το λιμάνι του Μπάρι (στο οποίο έχουν γίνει μεγάλα έργα υποδομής) είναι σημείο ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το λιμάνι της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας. Επίσης, ήταν έδρα προπαγανδιστικού φασιστικού ραδιοφωνικού σταθμού που εξέπεμπε στις αρχές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου προς την Ελλάδα.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Μπάρι

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το Μπάρι για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Μπάρι

  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του επιβατικού κοινού υπάρχει λεωφορείο ακτοπλοϊκών εταιριών εντός του λιμανιού του Μπάρι, που εκτελεί δρομολόγιο προς τον Σταθμό Επιβατών στα πλοία και αντίστροφα.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης ταξί για τις μετακινήσεις σας στην πόλη.
  • Τέλος, αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr μπορείτε να το παραλάβετε από το λιμάνι του Μπάρι.

Προορισμοί από λιμάνι Μπάρι

  • Με την Blue Star Ferries και την Agoudimos Lines εκτελείται δρομολόγιο Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Μπάρι.
  • Επίσης με την εταιρία Ventouris Ferries μπορείτε να ταξιδέψετε από Ηγουμενίτσα προς Κέρκυρα, Μπάρι.
  • Τέλος, με την SuperFast Ferries υπάρχει δρομολόγιο που συνδέει τα λιμάνια της Πάτρας, Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας και Μπάρι.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Bari port