35.333333, 25.133333

Πληροφορίες για τα λιμάνια της Κρήτης

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και σημαντικός πόλος έλξης για τον εσωτερικό ή ξένο τουρισμό. Αποτελούσε ανέκαθεν σταυροδρόμι 3 ηπείρων λόγω της δεσπόζουσας θέσης της στην Μεσόγειο. Περιλαμβάνει 4 νομούς και πολύ περισσότερα λιμάνια από τα οποία τα σημαντικότερα (με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση) είναι το Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο και ακολούθως ο Άγιος Νικόλαος, η Σούδα, η Σητεία και η Ιεράπετρα.
Μπορείτε επίσης στην Κρήτη να φτάσετε καί αεροπορικώς.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τα λιμάνια της Κρήτης

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τα λιμάνια της Κρήτης για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Μετακίνηση στην Κρήτη

  • Η Κρήτη λόγω του μεγέθους της μπορεί να εξερευνηθεί καλύτερα με ιδιωτικό αυτοκίνητο από άκρη σε άκρη. Αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr μπορείτε να το παραλάβετε από οποιοδήποτε λιμάνι της Κρήτης επιθυμείτε και να εξερευνήσετε με την άνεσή σας το νησί.
  • Επίσης η συγκοινωνία με λεωφορείο είναι αρκετά οργανωμένη αφού υπάρχει ΚΤΕΛ που εξυπηρετεί διαδρομές, τόσο σε επίπεδο νομού όσο και μετακίνησης από τον ένα νομό στον άλλον.
  • Φυσικά μπορείτε να μετακινηθείτε και με ταξί το οποίο όμως είναι ακριβότερο λόγω μεγάλων αποστάσεων.

Προορισμοί από λιμάνια Κρήτης

  • Από το λιμάνι του Ηρακλείου μπορέιτε να ταξιδέψετε με Minoan Lines, GA Ferries, Anek Lines, Hellenic Seaways, LANE Lines, Superfast Ferries και Sea Jets. Μπορείτε να ταξιδέψετε προς Πειραιά αλλά και νησιά Αιγαίου και Θεσσαλονίκη.
  • Από το λιμάνι των Χανίων μπορείτε να ταξιδέψετε προς τον Πειραιά με πλοία της Anek Lines, Anen Lines, Hellenic Seaways και Blue Star Ferries.
  • Από το Ρέθυμνο ταξιδεύετε με LANE Lines, Anek Lines και Sea Jets. Οι προορισμοί είναι ο Πειραιάς ή ακόμη και κάποια νησιά όπως Σαντορίνη και Κύθηρα.
  • H LANE Lines ταξιδεύει από Πειραιά προς Μήλο, Άγιο Νικόλαο, Σητεία συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεωτικών προσεγγίσεων στα λιμάνια Κάσου, Καρπάθου, Χάλκης, Ρόδου.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Crete ports