38.05, 24.316667

Πληροφορίες για τα λιμάνια της Εύβοιας

O Νομός Ευβοίας είναι ένας από τους 51 νομούς της Ελλάδας και ανήκει διοικητικά στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας μετά την Κρήτη και συνδέεται με την Αττική μέσω του πορθμού του Ευρίπου.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς τα λιμάνια της Εύβοιας

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς την Εύβοια για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Μετακίνηση στην Εύβοια

  • Η πρόσβαση στην Εύβοια είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου. Ο καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε την Εύβοια είναι το αυτοκίνητο. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε λιμάνι της Εύβοιας επιθυμείτε.
  • Επίσης στην Εύβοια μπορείτε να φτάσετε με λεωφορεία των ΚΤΕΛ καθημερινά από την Αθήνα για την Χαλκίδα και από την Χαλκίδα προς όλες τις περιοχές της Εύβοιας.
  • Μπορείτε να φτάσετε ακτοπλοϊκώς σε πολλά σημεία της Εύβοιας, στα μικρότερα ή μεγαλύτερα λιμάνια που διαθέτει.

Προορισμοί από λιμάνια Εύβοιας

  • Τα σημαντικότερα λιμάνια της Εύβοιας είναι η Κάρυστος, το Μαρμάρι και η Αγία Μαρίνα, ενώ υπάρχει σύνδεση του νησιού με Ραφήνα, Άγιο Κωνσταντίνο αλλά και Σκύρο.
  • Πλοία της KEV, Karistos Ferries, Mililis Lines αναχωρούν από Ραφήνα προς Κάρυστο και Μαρμάρι.
  • Τοπικές συνδέσεις ενώνουν και το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας με τα Νότια Στύρα και τον Αλμυροπόταμο.
  • Με την Hellas Flying Dolphins ταξιδεύετε από Άγιο Κωνσταντίνο προς Αιδηψό, Λίμνη, Χαλκίδα αλλά και προς Πλατάνια (Πήλιο), Ωρεοί (Εύβοια), Πευκί (Εύβοια), Σκιάθο, Σκόπελο (λιμάνι Σκοπέλου και Γλώσσα), Αλόννησο και Σκύρο.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Evia ports