39.483333, 20.266667

Πληροφορίες για το λιμάνι Ηγουμενίτσας

Το νέο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας εγκαινιάστηκε το 2003, είναι κατά κύριο λόγο επιβατικό και αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους συγκοινωνιακούς κόμβους της Δυτικής Ελλάδας συνδέεται με την Πάτρα, την Κέρκυρα, αλλά και το Μπάρι, Μπρίντεζι, Ανκόνα και Βενετία.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα (26650) 99400, 99460, 22240, 26921.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι Ηγουμενίτσας

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς την Ηγουμενίτσα για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Ηγουμενίτσας

  • Μπορείτε να φτάσετε στην Ηγουμενίτσα χρησιμοποιώντας τα υπεραστικά λεωφορεία (ΚΤΕΛ). Η στάση βρίσκεται αρκετά κοντά στο λιμάνι.
  • Επίσης σε περίπτωση που διαθέτετε δικό σας μεταφορικό μέσο, τότε μπορείτε να πάρετε την Εγνατία οδό και να βγείτε στην έξοδο προς Ηγουμενίτσα.
  • Μέσα στην Ηγουμενίτσα μπορείτε να κινηθείτε με αστικά λεωφορεία ή ταξί, πιάτσα των οποίων υπάρχει και στο λιμάνι της πόλης.

Προορισμοί από λιμάνι Ηγουμενίτσας

  • Προς Ιταλία οι πιθανοί προορισμοί από λιμάνι Ηγουμενίτσας είναι Ανκόνα, Βενετία, Μπάρι, Μπρίντεζι, ενώ υπάρχει σύνδεση και με την Κέρκυρα αλλά και την Πάτρα.
  • Από το λιμάνι της Πάτρας αναχωρούν πλοία της Super Fast Ferries και Blue Star Ferries για Ηγουμενίτσα, Ανκόνα αλλά και για Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Μπάρι.
  • Με την εταιρεία Agoudimos Lines εκτελούνται τα δρομολόγια Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Μπάρι και Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Μπρίντεζι.
  • Με την εταιρεία Endeavor Lines εκτελείται δρομολόγιο Ηγουμενίτσα, Μπρίντεζι.
  • Η Ηγουμενίτσα συνδέεται με το Μπάρι και την Κέρκυρα με πλοία της εταιρείας Ventouris Ferries.
  • Τέλος με τις εταιρείες Minoan Lines και Anek Lines αναχωρούν πλοία προς Ανκόνα και Κέρκυρα, Βενετία με ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Igoumenitsa port