37.6231, 24.3393

Πληροφορίες για το λιμάνι της Κέας

Η Κέα είναι το κοντινότερο νησί των Κυκλάδων στην Αττική και απέχει μόλις 1 ώρα από το Λαύριο. Το λιμάνι της δεν είναι τόσο γραφικό όσο το υπόλοιπο νησί όμως γεμίζει με επισκέπτες του Σαββατοκύριακου οι οποίοι ξεφεύγουν από τη μεγαλούπολη επιλέγοντας την Τζια ως κοντινή, κυκλαδίτικη απόδραση. Το λιμάνι της Κέας επίσης συνδέεται και με άλλα νησιά των Κυκλάδων.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι της Κέας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22880-21344 .

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι της Κέας

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς την Κέα για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Κέας

  • Μόλις βγείτε στο λιμάνι θα βρείτε τοπικά λεωφορεία και ταξί προκειμένου να μεταβείτε στον προορισμό σας. Αυτά είναι τα κύρια μέσα που θα χρησιμοποιήσετε για τις μετακινήσεις σας στο εσωτερικό του νησιού, αν δεν έχετε αυτοκίνητο.
  • Φυσικά πάντα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρετε το δικό σας μεταφορικό μέσο με πλοίο ή να νοικιάσετε ένα μικρό αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr, ώστε να κινείστε πιο άνετα στο νησί.

Προορισμοί από λιμάνι Κέας

  • Από το λιμάνι του Λαυρίου αναχωρούν πλοία της Anek Lines για Κέα, Κύθνο και Σύρο.
  • Επίσης η Κέα συδέεται με το Λαύριο με την Goutos Lines και Καριστία Ν.Ε.
  • Τέλος, η ακτοπλοϊκή εταιρεία NEL Lines συνδέει την Κέα με τη Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Κύθνο.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Kea port