36.933333, 25.6

Πληροφορίες για το λιμάνι Κουφονησίων

Η Χώρα είναι ο μοναδικός οικισμός στο Κουφονήσι (Άνω Κουφονήσι) και είναι χτισμένη στην νοτιοδυτική πλευρά, πάνω από το γραφικό, μικρό λιμάνι. Ανατολικά του λιμανιού ξεκινά ο κεντρικός δρόμος του νησιού, ο οποίος οδηγεί στα καταλύματα και στις παραλίες.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Κουφονησιού, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22850) 22300.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι Κουφονησίων

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι Κουφονησίων για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Κουφ/σίου


  • Το αυτοκίνητο ή η μηχανή δεν είναι καθόλου απαραίτητα στα Κουφονήσια αφού δεν υπάρχουν ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, και όλες οι διαδρομές είναι μικρές και μπορούν να καλυφθούν με τα πόδια, με καΐκια προς τις παραλίες και με ποδήλατα που ενοικιάζονται στο νησί.
  • Πολλά καϊκια εκτελούν τακτικά δρομολόγια, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο προς τις παραλίες του Κουφονησίου και του Κάτω Κουφονησίου.

Προορισμοί από Κουφονήσια

  • Υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά όλο το χρόνο με το ταξίδι να διαρκεί περίπου 8,30 ώρες. Με τα Sea Jets μπορείτε να ταξιδέψετε από Πειραιά προς Μήλο, Φολέγανδρο και Σαντορίνη.
  • Επίσης η τοπική σύνδεση με την Νάξο είναι καθημερινή. Γι αυτό και πολλοί επιλέγουν να ταξιδέψουν προς Νάξο και μετά να πάρουν τον Σκοπελίτη για Κουφονήσια. Η Νάξος συνδέεται με Πειραιά και Ραφήνα.
  • Με την εταιρία Μικρές Κυκλάδες Ν.Ε. (Σκοπελίτης) συνδέεται το Άνω Κουφονήσι με τη Νάξο, Σχοινούσα, Ηρακλειά και Αμοργό.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Koufonisia port