37.383333, 24.416667

Πληροφορίες για το λιμάνι της Κύθνου

Ο Μέριχας είναι το κεντρικό λιμάνι της Κύθνου. Στο Μέριχα θα βρείτε καταστήματα και όλες τις ανέσεις μιας τουριστικής περιοχής, αλλά και παραλία με ψιλή άμμο κοντά στον παραθεριστικό οικισμό Μαρτινάκια. Η πρόσβαση στην Κύθνο μπορεί να γίνει από τον Πειραιά με διάρκεια ταξιδιού περίπου 3 ώρες και από το λιμάνι του Λαυρίου με διάρκεια ταξιδιού περίπου 2 ώρες. Καθημερινά δρομολόγια πλοίων συνδέουν την Κύθνο με τη Σέριφο, τη Σίφνο, τη Μήλο και την Κίμωλο, ενώ δύο φορές την εβδομάδα υπάρχει πλοίο για τη Σαντορίνη, τη Σίκινο και τη Φολέγανδρο. Τέλος, τρεις φορές την εβδομάδα υπάρχει δρομολόγιο για την Κέα.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι της Κύθνου μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22810) 32290.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι της Κύθνου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Κύθνο για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Κύθνου

  • Αν και το νησί είναι μικρό σίγουρα το δικό σας μεταφορικό μέσο θα σας δώσει ελευθερία στις κινήσεις σας για να περιηγηθείτε και να επισκεφθείτε μέρη που δεν εξυπηρετεί η τοπική συγκοινωνία. Αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr μπορείτε να το παραλάβετε και από το λιμάνι της Κύθνου.
  • Μικρά εκδρομικά καραβάκια πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές κάνοντας τον γύρο του νησιού και σας μεταφέρουν στις απομονωμένες παραλίες ξεκινώντας από το λιμάνι του Μέριχα.
  • Μπορείτε τέλος να χρησιμοποιήσετε ταξί από το λιμάνι του Μέριχα προς άλλους προορισμούς στο νησί.

Προορισμοί από λιμάνι Κύθνου

  • Τα δρομολόγια πλοίων Πειραιάς - Κύθνος είναι καθημερινά καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και το καλοκαίρι αυξάνονται ανάλογα με την περίοδο.
  • Η ακτοπλοϊκή εταιρεία NEL Lines συνδέει την Κύθνο με τη Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Νάξο, Πάρο και Σύρο.
  • Επίσης μπορείτε να φτάσετε στην Κύθνο αλλά και στη Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο, Σέριφο από το λιμάνι του Πειραιά με την Ventouris Ferries και την Zante Ferries.
  • Με την ακτοπλοϊκή εταιρεία GA Ferries ταξιδεύετε από Πειραιά προς Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Ανάφη και Σαντορίνη.
  • Μια άλλη διαδρομή είναι Λαύριο, Κέα (Τζια), Κύθνος, Σύρος με πλοία της Anek Lines και Goutos Lines.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Kythnos port