37.566667, 23.383333

Πληροφορίες για το λιμάνι των Μεθάνων

Τα Μέθανα, είναι μια γραφική Χερσόνησος στα Ανατολικά της Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικά του Πειραιά, που ενώνει τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Αττική και την Πελοπόννησο.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι των Μεθάνων, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22980) 92279 και 92575.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι των Μεθάνων

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς τα Μέθανα για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Μεθάνων

  • Aκολουθώντας τον εθνικό δρόμο προς Επίδαυρο, τα Μέθανα απέχουν από την Αθήνα 3 ώρες περίπου με αυτοκίνητο. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι ή στην Αθήνα ή οπουδήποτε, προκειμένου να μεταβείτε με αυτό στα Μέθανα.
  • Τα Μέθανα καθημερινά συνδέονται υπεραστικά λεωφορεία με Τροιζήνα - Πόρο, Επίδαυρο, Ναύπλιο, Άργος.
  • Για όσους διαθέτουν ιδιωτικά σκάφη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει οργανωμένη μαρίνα. Ο λιμενισμός των σκαφών για δύο μέρες είναι δωρεάν.

Προορισμοί από λιμάνι Μεθάνων

  • Από τον Πειραιά προς τα Μέθανα πραγματοποιούνται δρομολόγια με επιβατικά πλοία από την ακτή Τσελέπη (Πύλη Δ). Το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες. Από τα Μέθανα εκτελούνται τακτικά δρομολόγια με επιβατικά πλοία προς : Πειραιά, Αίγινα, Πόρο, Υδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες.
  • Από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα πραγματοποιούν δρομολόγια τα ιπτάμενα δελφίνια, με διάρκεια διαδρομής 50'. Επίσης με ιπτάμενα δελφίνια τα Μέθανα συνδέονται με την Αίγινα, τον Πόρο, την Υδρα, την Ερμιόνη, τις Σπέτσες, το Πόρτο Χέλι, το Τολό, το Ναύπλιο, την Μονεμβασιά. (Hellas Flying Dolphins).

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Methana port