39.1, 26.55

Πληροφορίες για το λιμάνι Μυτιλήνης

Ένα επίσης ακριτικό λιμάνι του Βορείου Αιγαίου είναι το λιμάνι της Μυτιλήνης. Η Μυτιλήνη διαθέτει βόρειο και νότιο λιμάνι. Το βόρειο λιμάνι είναι το λιμάνι της Επάνω Σκάλας και το νότιο είναι το επιβατικό. Η μορφή του λιμανιού έχει αλλάξει αρκετά εμ το πέρασμα των χρόνων. Η επέκταση και δημιουργία νέας προβλήτας αύξησε τις θέσεις για τα επιβατηγά πλοία. Μπορείτε να φτάσετε στη Μυτιλήνη και αεροπορικώς.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι της Μυτιλήνης μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22510) 24115.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι Μυτιλήνης

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Μυτιλήνη για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Μυτιλήνης

  • Το νησί διαθέτει αρκετά καλό οδικό δίκτυο και το αυτοκίνητο θα σας φανεί απαραίτητο για την περιήγηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, δεδομένου και του μεγέθους του νησιού. Αν θέλετε μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταξί από το λιμάνι ή και να καλέσετε ραδιοταξί.
  • Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή Αστικά ΚΤΕΛ από την Πλατεία Σαπφούς, είτε Υπεραστικά ΚΤΕΛ από το Πάρκο Αγίας Ειρήνης.

Προορισμοί από λιμάνι Μυτιλήνης

  • Με την Hellenic Seaways η Μυτιλήνη συνδέεται με Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Χίο.
  • Η NEL Lines πραγματοποιεί δρομολόγιο Πειραιά, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα, Θεσσαλονίκη.
  • Η Anek Lines επίσης συνδέει τη Μυτιλήνη με Πειραιά, Λήμνο και Θεσσαλονίκη.
  • Τέλος υπάρχουν τοπικά ακτοπλοϊκά δρομολόγια τα οποία μεταφέρουν τους επισκέπτες στα παράλια της Τουρκίας.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Mytilene port