37.512222, 23.475

Πληροφορίες για το λιμάνι του Πόρου

Πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού είναι ο Πόρος ο οποίος βρίσκεται 31 μίλια από το λιμάνι του Πειραιά και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά για ιστιοπλοΐα και σκάφη αναψυχής. Το λιμάνι του Πόρου είναι από τα ασφαλέστερα στην Ελλάδα.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Πόρου, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22980) 72245.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Πόρου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι Πόρου για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Πόρου


  • Τα παραδοσιακά καϊκάκια και τα ποδήλατα είναι τα καλύτερα μέσα για την μετακίνησή σας στον Πόρο. Τα καϊκάκια θα τα βρείτε στο λιμάνι του Πόρου για τα δρομολόγια Πόρου-Γαλατά και τις παραλίες του Πόρου.

  • Υπάρχουν και ταξί τα οποία είτε βρίσκετε στο λιμάνι του Πόρου, είτε τα καλείτε.

  • Αν θέλετε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr μπορείτε να το παραλάβετε από το λιμάνι. Ενημερωτικά, ο παραλιακός δρόμος στο λιμάνι είναι μόνο μίας κατεύθυνσης.

Προορισμοί από λιμάνι Πόρου

  • Καθημερινά αναχωρούν συμβατικά πλοία από το λιμάνι του Πειραιά (πλ. Καραϊσκάκη) και φθάνουν στον Πόρο μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά. Από το λιμάνι του Πειραιά, μπροστά απο την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα αναχωρούν καθημερινά ιπτάμενα δελφίνια και το ταξίδι διαρκεί μία ώρα.
  • Με τηνHellenic Seaways συνδέονται ο Πειραιάς με την Αίγινα, Ερμιόνη, Αίγινα, Πόρος, Ύδρα, Πόρτο Χέλι και Σπέτσες.
  • Με την Euroseas και την Hellas Flying Dolphins συνδέεται ο Πειραιάς, ο Πόρος , η Ύδρα και οι Σπέτσες.
  • Η Saronic Dolphins φεύγει από Πειραιά προς Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι, Ίο και Θήρα.
  • Τέλος, ,πορείτε να επιβιβαστείτε σε τοπικό καϊκάκι στο Γαλατά (Πελοποννήσου) και σε 5 λεπτά να βρίσκεστε στον Πόρο. Ως τον Γαλατά φτάνετε οδικώς.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Poros port