35.366667, 24.466667

Πληροφορίες για το λιμάνι του Ρεθύμνου Κρήτης

Το λιμάνι του Ρεθύμνου συνδέεται με τον Πειραιά αλλά και με το λιμάνι της Σούδας. Ένα βενετσιάνικο τείχος προστατεύει το λιμάνι, ενώ από πίσω εκτείνεται η παλιά, παραδοσιακή πόλη.Υπάρχουν καθημερινά ferry boats που συνδέουν το Ρέθυμνο με το λιμάνι του Πειραιά. Τα δρομολόγια είναι πολύ συχνά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει μεγάλη τουριστική κίνηση. Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές και ποικίλουν ανάλογα με τη ζήτηση και τον τύπο του πλοίου.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Ρεθύμνου μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα (28310) 28971, 22276, 55150. Η ακριβής διέυθυνση του λιμεναρχείου είναι Νεάρχου 49, Ρέθυμνο, Τ.Κ. 741 00. Επίσης μπορείτε να φτάσετε στο Ρέθυμνο και αεροπορικώς.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Ρεθύμνου Κρήτης

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το Ρέθυμνο Κρήτης για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Ρεθύμνου

  • Το ΚΤΕΛ στο νησί της Κρήτης είναι άρτια οργανωμένο, δεδομένου ότι σε ένα νησί τέτοιου μεγέθους πρέπει να συνδέονται αρκετές περιοχές. Το ΚΤΕΛ του Νομού Ρεθύμνου, βρίσκεται στην πρωτεύουσα στο Ρέθυμνο και εξυπηρετεί με πολλά δρομολόγια τους ταξιδιώτες, σε πολύ καλές τιμές. Υπεραστικά Λεωφορεία συνδέουν το Ρέθυμνο με όλους τους νομούς της Κρήτης, καθώς και περιοχές στα νότια του νομού. Τα λεωφορεία που συνδέουν Ρέθυμνο, Ηράκλειο και το αντίστροφο είναι καθημερινά, ανά μία ώρα περίπου, από τις 6.30πμ. μέχρι τις 10.30 μμ.Τοπική τακτική συγκοινωνία προς στα χωριά της κοντινής περιοχής, στα ξενοδοχεία και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ξεκινούν από το κέντρο. Σε περίπτωση που χρειάζεστε παραπάνω σχετικές πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο του ΚΤΕΛ: (28310)22212.
  • Στο νομό Ρεθύμνου υπάρχουν πολλές πιάτσες ταξί στην πρωτεύουσα αλλά είναι εξίσου εύκολο να σταματήσετε και ένα ταξί στους κεντρικούς δρόμους ή στο λιμάνι. Επίσης, είναι διαθέσιμη και η υπηρεσία ράδιο-ταξί. Η χρέωση για τις περισσότερες διαδρομές και για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι προκαθορισμένη.
  • Φυσικά μπορείτε να μετακινηθείτε πιο άνετα με δικό σας μεταφορικό μέσο ή και να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr.

Προορισμοί από λιμάνι Ρεθύμνου

  • Από το λιμάνι του Ρεθύμνου μπορείτε να ταξιδέψετε προς τον Πειραιά με πλοία της Anek Lines. Τα δρομολόγια προς Πειραιά πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.
  • Μπορείτε να ταξιδέψετε επίσης από Ρέθυμνο προς Σαντορίνη με την εταιρεία Sea Jets.
  • Η εταιρία LANE Lines εκτελείι δρομολόγιο από Ρέθυμνο προς Κύθηρα και Πειραιά.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Rethymnon port