37.25, 23.133333

Πληροφορίες για το λιμάνι των Σπετσών

Οι Σπέτσες αποτελούν νησί του Αργοσαρωνικού το οποίο απέχει 4,30 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά. Στις γραφικές Σπέτσες απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και δίκυκλων και μόνο παραδοσιακά αμαξάκια μεταφέρουν τους επισκέπτες στα περισσότερα σημεία της πόλης.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι των Σπετσών, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (22980) 72245.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι των Σπετσών

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι των Σπετσών για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι των Σπετσών

  • Στην πόλη των Σπετσών δεν κυκλοφορούν μηχανοκίνητα οχήματα γι αυτό είτε επιλέγετε να μεταβείτε στον προορισμό σας με τα πόδια είτε με τις παραδοσιακές άμαξες.
  • Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να επισκεφθείτε κάποιες παραλίες των Σπετσών με καϊκι που αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι τις Ντάπιας. Αρκετές εκδρομές πραγματοποιούνται για το γύρο του νησιού με ενδιάμεσες στάσεις σε πολλές παραλίες.
  • Οσοι διαθέτουν σκάφος αναψυχής μπορούν να παγκυροβολήσουν στο Παλιό Λιμάνι ή στη Ντάπια.
  • Στη διαδρομή για Κόστα υπάρχει τακτική υπεραστική συγκοινωνία από την Αθήνα. Πληροφορίες στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Λ. Κηφισού 100.

Προορισμοί από λιμάνι Σπετσών

  • Από την Κόστα μπορείτε να φτάσετε στις Σπέτσες με πλοίο που εκτελεί τέσσερα δρομολόγια ημερησίως όλο το χρόνο.
  • Επίσης υπάρχει συχνότατη σύνδεση από Πειραιά, από την Πύλη Δ: κάθε πρωί στις 8.00 αναχωρούν πλοία για τις Σπέτσες. Η διαδρομή διαρκεί 4.30 ώρες και το πλοίο περνά από όλα τα νησιά του Σαρωνικού Κόλπου. Από την Ακτή Τσελέπη, μπροστά από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα αναχωρούν και όλες οι εταιρείες των "Ιπτάμενων Δελφινιών" με δρομολόγια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες.
  • Η Saronic Dolphins φεύγει από Πειραιά προς Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι, Ίο και Θήρα.
  • Η Hellenic Seaways ξεκινάει από Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι.
  • Επίσης με την Euroseas μπορείτε από Πειραιά να ταξιδέψετε για Ύδρα και Σπέτσες.
  • Τέλος με την Hellas Flying Dolphins φτάνετε στις Σπέτσες μέσω Πόρου και Ύδρας μέσα σε 2 ώρες.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Spetses port