45.433333, 12.316667

Πληροφορίες για το λιμάνι της Βενετίας

Σήμερα το λιμάνι της Βενετίας είναι το τρίτο σπουδαιότερο της Ιταλίας. Το κύριο γνώρισμά του είναι η υπεροχή των εισαγωγών έναντι των εξαγωγών.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς το λιμάνι Βενετίας

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι Βενετίας για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Βενετίας

  • Ο μόνος τρόπος για να μετακινηθείτε στην Βενετία είναι με τα πόδια ή με κάποιο καραβάκι στα κανάλια της Βενετίας. Πολλοί από τους κατοίκους της πόλης διαθέτουν το δικό τους πλοίο. Τα διάφορα είδη δημοσίων πλοίων είναι το vaporetto, το motoscafo και το motonave. Τα Vaporetto, κινούνται στο Μεγάλο Κανάλι - Grand Canal - ( γραμμές πλοίων 1 και 82 ) ή σε κυκλική διαδρομή η οποία επίσης περνάει από τα νησιά Murano, Burano και Torcello (γραμμή 52). Η γόνδολα είναι ο πιο ρομαντικός τρόπος μετακίνησης.
  • Τέλος μπορείτε να μετακινηθείτε με ταξί το οποίο όμως είναι πιο ακριβό.

Προορισμοί από λιμάνι Βενετίας


  • Μπορείτε να ταξιδέψετε με πλοία της Minoan Lines αλλά και της Anek Lines προς Βενετία.

  • Το ταξίδι ξεκινάει από Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα και καταλήγει στο ιταλικό λιμάνι. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 32 ώρες.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Venice port