39.366667, 22.933333

Πληροφορίες για το λιμάνι του Βόλου

Το λιμάνι ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1893 και σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα από τα σημαντικότερα μεταφορικά κέντρα της Ελλάδας. Αποτελεί την ανατολική πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξυπηρετεί τόσο την επιβατική - τουριστική κίνηση όσο και την εμπορευματική κίνηση. Στον Βόλο μπορείτε να φτάσετε και αεροπορικώς.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Βόλου, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο (24210) 28888 και 38888.

Κλείστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προςτο λιμάνι του Βόλου

Το Pamediakopes.gr προσφέρει ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς το λιμάνι του Βόλου για όλα τα δρομολόγια των πλοίων που πραγματοποιούνται από οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδας. Μπορείτε να κάνετε εύκολα αναζήτηση και να επιλέξετε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, εύκολα και άμεσα. Η κράτηση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα ή κάνοντας την κράτηση με τη βοήθεια του προσωπικού του Pamediakopes.gr. Το εισιτήριό σας είναι έντυπο και παραλαμβάνεται είτε από τα γραφεία μας είτε κατευθείαν από το λιμάνι της αναχώρησης, απλά με τη χρήση του κωδικού που σας αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να σας το αποστείλουμε με courier (ACS) με την οποία διαθέτουμε ειδικές μειωμένες τιμές

Πρόσβαση στο λιμάνι Βόλου

  • Προκειμένου να μεταβείτε από την Αθήνα στο λιμάνι του Βόλου χρειάζεστε περίπου 3,5 ώρες, ενώ για να μεταβείτε από την Θεσσαλονίκη 2,5 ώρες. Υπάρχουν και λεωφορεία ΚΤΕΛ που πραγματοποιούν τις παραπάνω διαδρομές.
  • Με τη χρήση ταξί από το λιμάνι του Βόλου μπορείτε να μεταβείτε σε διάφορα μέρη του νομού Μαγνησίας.
  • Τέλος μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι ή στην Αθήνα ή οπουδήποτε, προκειμένου να μεταβείτε με αυτό στον Βόλο.

Προορισμοί από λιμάνι Βόλου

  • Με την Hellenic Seaways ταξιδεύετε από Βόλο ή Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο, Γλώσσα (Σκοπέλου), Σκόπελο, Αλόννησο.
  • Επίσης με τη NEL Lines καθώς και την SAOS υπάρχει σύνδεση Βόλου με Βόρειες Σποράδες, δηλαδή Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο.

Αναζήτηση Δρομολογίων

Pamediakopes.gr > Λιμάνια > Volos port