φθηνές πτήσεις προς Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Η απευθείας σύνδεση της Αθήνας με την πόλη του Άμστερνταμ, πρωτεύουσας της Ολλανδίας, πραγματοποιείται με πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας KLM, αλλά και της Ολυμπιακής. Ανάλογα με την ώρα που σας εξυπηρετεί μπορείτε να επιλέξετε τα δρομολόγια της μίας ή της άλλης εταιρείας και να μεταβείτε στο Άμστερνταμ σε περίπου 3 ώρες, εύκολα και άνετα. Τα αεροσκάφη προσεγγίζουν το διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, Schiphol. Το αεροδρόμιο αυτό είναι από τα μεγαλύτερα της Βόρειας Ευρώπης και αποτελεί την έδρα της αεροπορικής εταιρείας KLM. Πτήσεις προς το Άμστερνταμ εκτελούν και άλλες αεροπορικές εταιρείες με ενδιάμεσο σταθμό στη διαδρομή τους, όπως η Czech Airlines, η Alitalia και η Air France. Από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ μπορείτε εύκολα να μεταβείτε και στις Βρυξέλλες με το τρένο, καθώς υπάρχει άμεση σιδηροδρομική σύνδεση και το ταξίδι διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

Άμστερνταμ πτήσεις

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του 'Αμστερνταμ είναι 3 ώρες και 15 λεπτά, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Ολλανδία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 1 hour).

Στο αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol υπάρχουν δύο πτέρυγες, μία για τις αφίξεις και μία για τις αναχωρήσεις. Και στις 2 πτέρυγες θα έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μιας και το αεροδρόμιο θεωρείται από τα πλέον ανεπτυγμένα στην Ευρώπη. Επίσης, οι περισσότεροι χώροι του είναι προσβάσιμοι από άτομα που μετακινούνται με αναπηρικό καροτσάκι. Ακολουθώντας τη σήμανση μετά την προσγείωση της πτήσης σας, θα μπορέσετε εύκολα να προσεγγίσετε την περιοχή παραλαβής των αποσκευών σας.

Για την πτήση της επιστροφής σας από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ προς το αεροδρόμιο της Αθήνας θα πρέπει να φτάσετε στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν την πτήση σας, είτε με ταξί από το κέντρο της πόλης, είτε με το τοπικό δρομολόγιο τρένου και λεωφορείου. Για το check in σας θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους πίνακες μέσα στο αεροδρόμιο για να δείτε σε ποιο counter πρέπει να προσέλθετε, κάτι που εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία που εκτελεί την πτήση σας.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

'Αμστερνταμ Διαμονή & Ξενοδοχεία

Η βασική ξενοδοχειακή υποδομή του 'Αμστερνταμ συγκεντρώνεται στο ιστορικό κέντρο, κατά μήκος του Grachtengordel και στο Museumplein. Όποια και από τις 3 επιμέρους περιοχές και να επιλέξετε για τη διαμονή σας θα είστε σε περπατήσιμη απόσταση από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης, μιας και το κέντρο της είναι σχετικά μικρό. Διαμονή σε καταλύματα κοντά στα κανάλια θα σας εξασφαλίσουν την πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του 'Αμστερνταμ, γιατί πέρα από την ομορφιά της περιοχής, τα περισσότερα εκεί στεγάζονται σε παραδοσιακά κτήρια και έχουν ακόμα πιο όμορφο εσωτερικό. Επίσης μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών στους δρόμους μεταξύ Leidseplein και Vondelpark, τα οποία βρίσκονται κοντά στο πολιτισμικό κέντρο της πόλης του 'Αμστερνταμ, με τα περισσότερα μουσεία και τις πινακοθήκες. Οικονομικές επιλογές μπορείτε να αναζητήσετε στους δρόμους κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Centraal, καθώς και γύρω από την Damrak. Κατάλληλα ξενοδοχεία για επιχειρηματίες βρσίκονται στο Nieuw Zuid, που είναι όμως πιο απομακρυσμένο.

Η περιοχή του αεροδρομίου του Άμστερνταμ ενδείκνυται για όσους διατίθενται να απέχουν από την πόλη 16 χλμ, ώστε να απαιτείται ένα 20λεπτο μετάβασης στο κέντρο της με το τρένο. Τα ξενοδοχεία της περιοχής του αεροδρομίου του Άμστερνταμ ανήκουν σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες.

Δείτε επίσης για το 'Αμστερνταμ

Φθηνές πτήσεις προς 'Αμστερνταμ

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς το 'Αμστερνταμ, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Άμστερνταμ Πτήσεις