Πτήσεις προς Βαρκελώνη

Φθηνές πτήσεις προς Βαρκελώνη

H Βαρκελώνη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας μετά τη Μαδρίτη, έχει πληθυσμό 1.615.908 κατοίκους και αποτελεί ένα σημαντικό μεσογειακό λιμάνι και ταυτόχρονα σημαντικό καλλιτεχνικό κέντρο. Η πόλη είναι γεμάτη με τα χαρακτηριστικά έργα των αρχιτεκτόνων Antonio Gaudi και Montaner, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί και ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Η Βαρκελώνη φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 και από τότε η επισκεψιμότητά της έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Διαθέτει ένα αεροδρόμιο, το αεροδρόμιο El Prat, το οποίο βρίσκεται 10χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης. Από την Αθήνα, οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν απευθείας πτήσεις προς τη Βαρκελώνη είναι η Aegean, η Iberia και η Vueling, που αποτελεί θυγατρική της τελευταίας.
Πτήσεις από Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό κάποια ευρωπαϊκή πόλη, πραγματοποιούν διάφορες εταιρίες μεταξύ των οποίων η Lufthansa, Swiss, Alitalia και Czech.
Πολύ συχνές πτήσεις συνδέουν τη Βαρκελώνη με το αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Πτήσεις προς Βαρκελώνη

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης είναι 3 ώρες, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Ισπανία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1 hour).

Το αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελώνης εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ισπανίας μετά το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης. Διαθέτει 3 terminal, γνωστά ως TA, TB και TC και είναι η βάση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους ClickAir , SpanAir και Vueling.

Η μετακίνηση από και προς τo αεροδρόμιo της Βαρκελώνης, γίνεται με τη χρήση του προαστειακού σιδηροδρόμου και συγκεκριμένα της γραμμής R10. Επιπλέον, η λεωφορειακή γραμμή 46 αναχωρεί κάθε 25 λεπτά από το αεροδρόμιο και κατευθύνεται προς την πόλη της Βαρκελώνης. Ταξί είναι επίσης διαθέσιμα στο χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Πού να μείνετε στη Βαρκελώνη

Στη Βαρκελώνη, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών. Πολλά ξενοδοχεία θα βρείτε γύρω από την κεντρικότατη Placa Catalunia και τις Rablas. Εδώ, θα βρείτε τόσο ακριβά ξενοδοχεία, όσο και φθηνότερα καταλύματα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπ'όψιν οτι οι Ramblas αποτελούν το πλέον τουριστικό σημείο της πόλης, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή φασαρία σε εκείνη την περιοχή. Στη Ciutat Vella, το Eixample και το El Raval θα βρείτε περισσότερα φθηνά καταλύματα και hostel, αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία. Στη γραφική Gracia, μια πιό ήσυχη γειτονιά, σε μικρή απόσταση από το κέντρο, υπάρχουν πολλά Boutique ξενοδοχεία και σουίτες, καθώς και διαμερίσματα, αλλά και hostel και φοιτητικά ξενοδοχεία. H Gracia είναι γεμάτη απο γραφικές πλατείες, με μικρά καφέ, μπάρ και εστιατόρια. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ξενοδοχείο στην περιοχή της Barceloneta, για να έχετε θέα και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα.

Δείτε επίσης για τη Βαρκελώνη

Πτήσεις προς τη Βαρκελώνη!

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βαρκελώνη με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Βαρκελώνη φθηνές πτήσεις