Φθηνές πτήσεις προς Βουδαπέστη

Φθηνές πτήσεις προς Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη συνδέεται με Αθήνα απευθείας με πτήσεις της Aegean Airlines 4 φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις προς Βουδαπέστη θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από τον Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας στις 09:15 και θα επιστρέφει από το διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης στις 11:05 (τοπική ώρα). Επίσης συνδέεται με πτήσεις Czech Airlines με ανταπόκρισή στην Πράγα, με πτήσεις της Alitalia με ανταπόκριση στη Ρώμη και με πτήσεις της Swiss Air με ανταπόκριση στη Ζυρίχη. Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης είναι 2 ώρες, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Ουγγαρία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1 hour).

Πτήσεις προς Βουδαπέστη

Το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης διαθέτει 2 Terminals και ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που εκτελεί την πτήση σας θα βρεθείται στο ένα ή το άλλο. Από το Terminal 1 εξυπηρετούνται όλες οι πτήσεις χαμηλού κόστους από τις low cost εταιρείες, ενώ από το Terminal 2 όλες οι μεγαλύτερες. Το Terminal 2 μάλιστα διαθέτει 2 αποβάθρες οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με το Skycourt, ένα νέο Terminal που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Αμέσως μετά την πτήση σας θα μπορέσετε εύκολα να προσεγγίσετε το κέντρο της πόλης είτε με ένα ταξί είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στην πρώτη περίπτωση το ταξί θα σας κοστίσει 15-18 ευρώ περίπου. Στη δεύτερη έχετε να επιλέξετε μεταξύ του μετρό, του τρένου και των λεωφορείων. Με το μετρό και τη γραμμή 3 μπορείτε να είστε στην κεντρική πλατεία της Βουδαπέστης Deák Ferenc σε 20 μόλις λεπτά. Με το τρένο υπάρχει σύνδεση με τον κύριο σταθμό σε 30 λεπτά από το Terminal 1. Τα λεωφορεία που εξυπηρετούν είναι το 200 από το Terminal 1 και 2 και το 93 από το Terminal 1.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Πού να μείνετε στη Βουδαπέστη

Στη Βουδαπέστη μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε, είτε στη Βούδα είτε στην Πέστη, μιας και το ποτάμι διαιρεί την πόλη στα δύο και θα είστε και στις δύο περιπτώσεις κεντρικά. Στην Πέστη συγκεντρώνονται οι περισσότερες δραστηριότητες και τα βασικότερα αξιοθέατα. Έτσι, τα περισσότερα ξενοδοχεία εκεί βρίσκονται σε καίρια σημεία. Τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία βρίσκονται κατά μήκος της ανατολικής όχθης του Δούναβη αλλά και στο κέντρο της Πέστης. Για εξίσου προσεγμένες επιλογές προτιμήστε την περιοχή του Belvaros στην Πέστη. Όσοι προτιμάτε περισσότερη ησυχία μπορείτε να προσανατολιστείτε στην πλευρά της Βούδας και κάποιον από τους λόφους της που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη θέα. Όμορφα καταλύματα βρίσκονται στις οδούς Fortuna, Orszaghaz και Uri στην Βούδα. Αν μείνετε στη Βούδα θα είστε μακρυά από τα στέκια της νυκτερινής διασκέδασης επίσης. Οικονομικότερες επιλογές μπορείτε να βρείτε στα κεντρικά στενάκια της πόλης που φιλοξενούν μικρές πανσιόν. Για εκείνους που αναζητούν τα περίφημα λουτρά της Βουδαπέστης, υπάρχουν επιλογές και στις 2 πλευρές του ποταμιού αλλά τα καλύτερα και με μεγαλύτερη ποικιλία είναι στην Πέστη. Αν επιθυμείτε διαμονή στα προάστια να ξέρετε ότι είναι εύκολη η πρόσβαση στο κέντρο, αφού σχεδόν παντού υπάρχει μία στάση μετρό.

Για όσους επιλέξουν να μείνουν κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης υπάρχουν επιλογές. Εξαιτίας της μικρής απόστασης από το κέντρο, δεν αποκλείεστε από τις βασικές δραστηριότητες και τα αξιοθέατα εκεί.

Δείτε επίσης για τη Βουδαπέστη

Κλείστε Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια προς τη Βουδαπέστη!

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς τη Βουδαπέστη, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Βουδαπέστη φθηνές πτήσεις