πτήσεις προς Ντίσελντορφ

Πετάξτε στο Ντίσελντορφ με €48!

Η πόλη του Duesseldorf διαθέτει το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας και εξυπηρετεί πληθώρα αεροπορικών εταιρειών. Είναι ένας προορισμός πολύ δημοφιλής για επιχειρηματίες ταξιδιώτες, καθώς φιλοξενεί πολλά συνέδρια και εκθέσεις.

Από την Αθήνα μπορείτε να πετάξετε απευθείας με πτήση της Lufthansa, αλλά και της Ολυμπιακής. Η Aegean Airlines επίσης πετά απευθείας από την πόλη της Αθήνας, ενώ αρκετά δρομολόγιά της περιλαμβάνουν μια ενδιάμεση στάση στη Θεσσαλονίκη. Αυτό συμβαίνει γιατί η Aegean Airlines εκτελεί τις απευθείας πτήσεις προς το Duesseldorf από τη Θεσσαλονίκη.

Πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό που ενώνουν την Αθήνα με το Duesseldorf πραγματοποιούνται και με τις Czech Airlines, LOT AirlinesSwiss Air και άλλες.

Πτήσεις προς Ντίσελντορφ

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Duesseldorf είναι 3 ώρες και 15 λεπτά, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Γερμανία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 1 hour).

Όσο αφορά το αεροδρόμιο του Duesseldorf, όταν προσγειωθεί η πτήση σας θα μπορείτε εύκολα να μεταφερθείτε στην κατάλληλη έξοδο, ανάλογα με το Terminal στο οποίο θα έχετε φτάσει. Αν πετάτε με την Aegean Airlines το Terminal στο οποίο θα εξυπηρετηθείτε είναι το Β. Όλα τα 3 Terminals είναι μεταξύ τους σε πολύ κοντινή απόσταση. Σύμφωνα με τη σήμανση, θα μπορέσετε να φτάσετε στο χώρο παραλαβής των αποσκεών σας και να μεταφερθείτε στο κέντρο της πόλης. Με τα ΜΜΜ η σύνδεση γίνεται εύκολα με τη γραμμή 7 του μετρό, αλλά και τα διάφορα τρένα. Σε λίγα λεπτά θα βρίσκεστε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, μιας και απέχει μόλις 9 χλμ.

Για την πτήση της επιστροφής σας ισχύουν οι κανόνες που εφαρμόζονται στα περισσότερα διεθνή αεροδρόμια, τόσο για την ώρα προσέλευσης όσο και για τα αντικείμενα που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Πού να μείνετε στο Duesseldorf

Η πόλη του Duesseldorf έχει αναπτυγμένη ξενοδοχειακή υποδομή. Θα βρείτε πολυτελή ξενοδοχεία γύρω από την Carlsplatz, μόλις λίγα βήματα από την Παλιά Πόλη, ιδανικά για όσους αναζητούν κάτι ιδιαίτερα εκλεπτισμένο. Για οικονομικές κεντρικές προτάσεις διαμονής μπορείτε να επιλέξετε τα κοντινά στο σιδηροδρομικό σταθμό Central Station Duesseldorf. Για πιο προσεγμένες επιλογές και κυρίως ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, προσανατολιστείτε στον εμπορικό δρόμο Königsallee και τα καταλύματα γύρω από την Deutsche Oper am Rhein opera και το Hofgarten park. Πέρα από την περίφημη λεωφόρο Königsallee, πολύ δημοφιλής είναι και η γειτονιά Tonhalle για τη διαμονή σας, αποτελώντας ένα κομβικό σημείο για να περπατήσετε την πόλη. Μοναδική είναι και η ατμόσφαιρα στην Burgplatz και τα καταλύματα γύρω από αυτή είναι ίσως τα καλύτερα όλης της πόλης. Επίσης, η περιοχή Rheinturm / TV Tower είναι 10 λεπτά μακριά από το λιμάνι του Duesseldorf και η διαμονή εκεί είναι εξαιρετική, ανάμεσα σε εστιατόρια, καφέ και άλλα τουριστικά μαγαζιά.

Η περιοχή του αεροδρομίου βρίσκεται πολύ κοντά στα LTU Arena, Fair Duesseldorf και τα υπόλοιπα επιχειρηματικά κέντρα. Διαθέτει ορισμένα καταλύματα που θα σας εξυπηρετήσουν πλήρως εάν θέλετε να είστε κοντά σε αυτή τη ζώνη. Η σύνδεση με το κέντρο της πόλης επίσης είναι πολύ εύκολη και η απόσταση μικρή.

Δείτε επίσης για το Dusseldorf

Κλείστε Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια προς το Dusseldorf !

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς το Duesseldorf, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Ντίσελντορφ Πτήσεις