Geneva Switzerland

Πτήσεις από Αθήνα προς Γενεύη

Απευθείας αεροπορική σύνδεση με την πόλη της Γενεύης στην Ελβετία πραγματοποιείται από την Ολυμπιακή και την Swiss Air και αποτελεί τον πιο άνετο τρόπο να ταξιδέψετε σε αυτό τον προορισμό από την Αθήνα. Η Swiss Air προσφέρει επίσης πτήσεις που εμπεριέχουν ως ενδιάμεσο σταθμό τη Ζυρίχη, ιδιαίτερα στο δρομολόγιο της επιστροφής σας στην Αθήνα. Άλλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν εξίσου πτήσεις με ανταπόκριση, όπως η Alitalia στη Ρώμη και η Austrian Airlines στη Βιέννη. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για την πτήση σας στη Γενεύη, το αεροδρόμιο το οποίο θα προσεγγίσετε είναι το Cointrin, το απολαμβάνει προνομιακή τοποθεσία εξαιτίας της κοντινής του απόστασης από τα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας.

Πτήσεις προς Γενεύη

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Γενεύης είναι 2,5 ώρες, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Ελβετία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 1 hour).

Η πτήση σας προς το αεροδρόμιο της Γενεύης Cointrin θα εξυπηρετηθεί από το ένα και μοναδικό Terminal. Αφού πάρετε τις αποσκευές σας μπορείτε να μεταφερθείτε εύκολα και μέσα σε λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς της Unireso. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας δωρεάν από το αυτόματο μηχάνημα στο χώρο παραλαβής των αποσκευών και μετακινηθείτε ελεύθερα για 80 λεπτά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Αυτά που πρέπει να προσέξετε για την πτήση της επιστροφής σας είναι το μέγιστο βάρος των αποσκευών σας, ακολουθώντας τις οδηγίες της αεροπορικής εταιρείας η οποία εκτελεί την πτήση σας. Γενικά είναι καλό να έχετε φτάσει στο αεροδρόμιο περίπου 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης σας. Θα περάσετε από έλεγχο και θα πρέπει να έχετε μέχρι μία αποσκευή που θα την πάρετε μαζί σας μέσα στο αεροσκάφος. Για να αποφύγετε καθυστερήσεις ενημερωθείτε ποια αντικείμενα απομακρύνονται (για παράδειγμα, τα υγρά σε συκευασία άνω των 100 ml).

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Πού να μείνετε στη Γενεύη

Όσο αφορά τη διαμονή σας, πολλές επιλογές θα βρείτε συγκεντρωμένες στην καρδιά της Γενεύης και γύρω από το σιδηροδρομικό σταθμό Gare de Cornavin. Βασικά κεντρικά σημεία για αναζήτηση προσεγμένων καταλυμάτων για τη διαμονή σας είναι οι πλατείες Place de Bourg-de-Four και Place Neuve, με τα αριστοκρατικά κτήρια. Φυσικά, οι πιο πολυτελείς προτάσεις διαμονής συγκεντρώνονται γύρω από την λίμνη της Γενεύης και προσφέρουν καταπληκτική θέα και μοναδική ατμόσφαιρα. Για όσους αναζητάτε μια λιγότερο τουριστική περιοχή παραμένοντας στο κέντρο της πόλης, τα ξενοδοχεία γύρω από το καταπράσσινο Parc de Malagnou είναι αυτό που ψάχνετε. Ιδιαιτέρως εντυπωσιακή είναι και η γειτονιά του Grand Théâtre, που προσελκύει εκείνους που επιθυμούν να είναι σε απόσταση αναπνοής από τον καλλιτεχνικό διάκοσμο της Γενεύης. Οι ταξιδιώτες που χρειάζονται πρόσβαση στο κτήριο των Ηνωμένων Εθνών που στεγάζεται στην Γενεύη, θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα καταλύματα στην συνοικία Secheron και στους παράδρομους του πάρκου L' Ariana. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων γνωστών επωνυμιών.

Για επαγγελματίες συστήνεται η αναζήτηση διαμονής κοντά στο αεροδρόμιο, το οποίο απέχει ελάχιστα από το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο Geneva Palexpo. Ιδανικές είναι οι επιλογές γύρω ή επί της route de Pré-Bois. Το Cointrin απέχει μόλις 5 χλμ από το κέντρο της Γενεύης και το σύστημα ΜΜΜ είναι εξαιρετικό.

Δείτε επίσης για τη Γενεύη

Κλείστε Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια προς τη Γενεύη!

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς τη Γενεύη, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων