φθηνές πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη

Πετάξτε φθηνά στην Κωνσταντινούπολη!

Η Κωνσταντινούπολη, συνδέεται αεροπορικά με την Αθήνα με απευθείας πτήσεις τόσο της Ολυμπιακής όσο και της Turkish Airlines. Η πτήση σας μπορεί να γίνει απευθείας όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, με το δρομολόγιο χωρίς στάσεις της Ολυμπιακής, αλλά και με στάση στην Αθήνα της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines.

Το αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη λέγεται Ataturk και βρίσκεται στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης, 28 χλμ από το κέντρο της και 4 χλμ από τη θάλασσα. Διαθέτει 2 Terminals και ανάλογα με την πτήση σας θα φτάσετε στο ένα ή το άλλο. Όλες οι πτήσεις από την Ελλάδα εξυπηρετούνται στο Διεθνές Terminal (Dis Hatlar Terminali), που είναι και το πλέον αναπτυγμένο. Πτήσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες από την Αθήνα δεν είναι απευθείας, αλλά περιλαμβάνουν ενδιάμεσο σταθμό σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.

Κωνσταντινούπολη Απευθείας Πτήσεις

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι 1 ώρα και 20 λεπτά. Η Τουρκία βρίσκεται στην ίδια χρονική ζώνη και δεν υπάρχει διαφορά από την ώρα Ελλάδας (GMT +2 hour).

Το διεθνές αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης συνδέεται με το κέντρο της πόλης πολύ εύκολα με το μετρό, αλλά και με τα λεωφορεία Havas. Μετά την προσγείωση της πτήσης σας να υπολογίζετε γύρω στα 50 λεπτά για τη μετάβασή σας στην Πόλη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πέρα από το χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι να παραλάβετε τις αποσκευές σας. Τα δρομολόγια των ΜΜΜ από το αεροδρόμιο προς την Πόλη είναι πολύ συχνά και το τελευταίο δρομολόγιο πραγματοποιείται στη 1 τα μεσάνυχτα. Τα λεωφορεία αναχωρούν μπροστά από το χώρο των αφίξεων.

Πριν την πτήση της επιστροφής σας επωφεληθείτε από τις μοναδικές ευκαιρίες στα μαγαζιά Duty Free που θα βρείτε στο διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Το check in κλείνει γύρω στα 40 λεπτά πριν την απογείωση, οπότε φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον τη διπλάσια ώρα πριν. Αφού παραδόσετε τις αποσκευές σας και παραλάβετε κάρτα επιβίβασης μπορείτε ελεύθερα να αξιοποιήσετε το χρόνο μέχρι την πτήση σας κάνοντας τις αγορές σας στο αεροδρόμιο Ataturk. Το μέγιστο όριο κιλών που μπορείτε να παραδόσετε στο check in εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία με την οποία έχετε κλείσει την πτήση σας. Συνήθως για την οικονομική θέση κυμαίνεται στα 20 kg/επιβάτη.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Κωνσταντινούπολη Διαμονή & Ξενοδοχεία

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρείτε συγκεντρωμένα ξενοδοχεία γύρω από τα κύρια αξιοθέατα της πόλης. Για ξενοδοχεία 5 αστέρων αναζητήστε τα στην περιοχή του Ταξίμ, στους λόφους πάνω από το Βόσπορο. Στο Σουλτάναχμεντ βρίσκονται τα περισσότερα ιστορικά ξενοδοχεία, ενώ στη λεωφόρο Ντιβάνγιογλου και γενικά τους δρόμους που κατηφορίζουν προς της θάλασσα του Μαρμαρά, υπάρχουν πολλές πανσιόν. Στις περιοχές Λαλελί, Ακσαράι και Μπεγιαζίτ θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας. Το κέντρο προσφέρεται για όλους και διαθέτει καταλύματα για κάθε γούστο και βαλάντιο. Στην παλιά πόλη μπορείτε να βρείτε διαμονή σε όλες τις κατηγορίες και θα είστε περισσότερο κοντά στα σημεία ενδιαφέροντος (Αγία Σοφιά, Οικουμενικό Πατριαρχείο). Στο Μπέγιογλου, δηλαδή τη Νέα Πόλη, αναζητήστε ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων που στεγάζονται σε μεγαλοπρεπή κτήρια του 19ου αιώνα. Ξενοδοχεία κοντά στην περιοχή κοντά στην αγορά Nisantasi αποτελούν ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες, λόγω της πολύ καλής σύνδεσης με μετρό, τραμ και λεωφορεία αλλά και της μικρής απόστασης από τους κύριους εκθεσιακούς χώρους.

Αν πάλι θέλετε να εξασφαλίσετε διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο που φτάνει η πτήση σας, υπάρχουν καταλύματα και στην περιοχή του αεροδρομίου και μάλιστα γνωστών αλυσίδων. Τα Airport Hotels με τη σύνδεση που υπάρχει με το κέντρο της πόλης είναι μια εναλλακτική επιλογή διαμονής, ιδίως για επαγγελματίες.

Κωνσταντινούπολη Πληροφορίες

Φθηνές πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς την Κωνσταντινούπολη, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά.

Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Κωνσταντινούπολη Πτήσεις