πτήσεις προς λάρνακα

Αθήνα προς Λάρνακα με 30% έκπτωση!

Η Λάρνακα είναι πόλη στην νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου και η τρίτη σε μέγεθος πόλη του νησιού. Εκεί βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο, ο κυριότερος αερολιμένας της Κύπρου.

Πτήσεις από Αθήνα προς Λάρνακα εκτελούνται καθημερινά από πληθώρα αεροπορικών εταιρειών και είναι είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσο σταθμό. Συγκεκριμένα :Πληροφορίες για το αεροδρόμιο της Λάρνακας

 • Συνδέσεις
 • Η Αθήνα συνδέεται αεροπορικώς με τη Λάρνακα με πτήσεις που φτάνουν στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας. Τα δρομολόγια για Λάρνακα είναι καθημερινά και πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να έχετε μεγάλη ευελιξία στην επιλογή της ώρας.Πέρα από τα απευθείας δρομολόγια υπάρχουν και τα αυτά που κάνουν στάση σε Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη ή Ηράκλειο. Η πτήση διαρκεί περίπου 95 λεπτά και δεν υπάρχει διαφορά ώρας μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας.

 • Η Λάρνακα, εκτός από το αεροδρόμιο της Αθήνας, συνδέεται απ'ευθείας και με το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και το αεροδρόμιο Ν.Καζατζάκης του Ηρακλείου.


 • Μετάβαση
 • Το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας βρίσκεται 5 χλμ νότια από την πόλη της Λάρνακας και συνεργάζεται με πολλές μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, αλλά και μικρότερες που εκτελούν πτήσεις charter. Αποτελεί τη βάση για την αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways και διαθέτει ένα Terminal, απ' όπου εξυπηρετούνται όλες οι πτήσεις.

 • Για να επιστρέψετε, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που εκτελεί την πτήση σας θα παρουσιαστείτε στον χώρο του check in για να παραδώσετε τις αποσκευές σας 1,5 με 2 ώρες πριν και να παραλάβετε κάρτα επιβίβασης. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μάλιστα επιτρέπουν και το online check in για τη δική σας διευκόλυνση.

 • Η γνώμη των ταξιδιωτών!

  Πού να μείνετε στη Λάρνακα

  • City Hotels
  • Στη Λάρνακα υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία, τα λεγόμενα city hotels, που είναι στο κέντρο της πόλης. Η διαμονή σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο θα διευκολύνει τις μετακινήσεις σας. Μπορείτε να τα αναζητήσετε σε βασικούς δρόμους που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς της πόλης, όπως οι οδοί Δεκελείας, Αγίου Λαζάρου και Μιχαήλ Αγγέλου. Περισσότερες επιλογές διαμονής παρουσιάζονται στην παραλία "Φοινικούντες" και περιλαμβάνουν καταλύματα όλων των κατηγοριών. Αναπτυγμένη ξενοδοχειακά είναι και η περιοχή της μαρίνας στη Λάρνακα. Τα περισσότερα ξενοδοχεία εκεί έχουν θέα στο λιμάνι το οποίο το βράδυ φωτίζεται πανέμορφα.


  • Economy Hotels
  • Κάποιες οικονομικές επιλογές μπορείτε να βρείτε σε απλά ξενοδοχεία κοντά στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου. Τα καταλύματα στην περιοχή της Δεκέλειας (7 χλμ έξω από τη Λάρνακα) έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία της ευρύτερης περιοχής και συνιστούν εξαιρετική επιλογή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε στη Λάρνακα κατά την περίοδο συνεδρίων ή του καλοκαιρινού φεστιβάλ, εξασφαλίστε τη διαμονή σας από νωρίς για να είστε καλυμμένοι. Επιπλέον, μια καλή λύση είναι η περιοχή του αερογρομίου, θα βρείτε ορισμένα καταλύματα που είναι πολύ αξιόλογα και θα είστε στην πόλη μέσα σε 15 λεπτά καθώς η απόσταση είναι μόλις 5 χλμ.

  Δείτε επίσης για τη Λάρνακα

  Κλείστε Φθηνά Αεροπορικά από Αθήνα προς Λάρνακα!

  • Κράτηση αεροπορικών
  • Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς τη Λάρνακα, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά.


  • Παραλαβή αεροπορικών
  • Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

  Αναζήτηση Πτήσεων