Πτήσεις προς Μαδρίτη

Φθηνές πτήσεις προς Μαδρίτη

Η Μαδρίτη συνδέεται με την Αθήνα απευθείας με πτήσεις της Aegean αλλά και της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Iberia. Όλα τα δρομολόγια προς Μαδρίτη προσεγγίζουν το διεθνές αεροδρόμιο της Μαδρίτης, το Barajas, το οποίο βρίσκεται 13 χλμ βορειοανατολικά της πόλης. Τα δρομολόγια είναι σε καθημερινή βάση και διαρκούν περίπου 3,5 ώρες. Οι επιβάτες που επιθυμούν αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχουν υποχρεωτικά στην πτήση τους ανταπόκριση είτε στην Αθήνα είτε σε ευρωπαϊκές πόλεις του εξωτερικού. Πέρα από τις απευθείας πτήσεις αυτών των αεροπορικών εταιριών μπορείτε να πετάξετε στη Μαδρίτη και με δρομολόγια που περιλαμβάνουν κάποιον ενδιάμεσο σταθμό. Τέτοιες πτήσεις εκτελούν οι Czech Airlines (μέσω Πράγας), British Airways (μέσω Λονδίνου) και Alitalia (μέσω Ρώμης). Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μαδρίτης είναι 3,5 ώρες, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Ισπανία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1 hour).

Πτήσεις προς Μαδρίτη

Στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης υπάρχουν 4 Terminals. Τα 3 πρώτα είναι και τα παλαιότερα και βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους. Το Terminal 4 ωστόσο είναι η καινούρια προσθήκη του αεροδρομίου αυτού και είναι πιο απομακρυσμένο. Εάν πρόκειται να εξυπηρετηθεί η πτήση σας σε αυτό το Terminal απαιτείται περισσότερος χρόνος στον προγραμματισμό σας. Η αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε καθορίζει το Terminal στο οποίο θα εξυπηρετηθεί η πτήση σας. Για παράδειγμα, πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Iberia αλλά και της Ολυμπιακής φιλοξενούνται στο Terminal 4, της Lufthansa και της Swiss Air στο Terminal 1 και της Alitalia και Air France στο Terminal 2.

Αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης σας μπορείτε να μετακινηθείτε με το μετρό που φτάνει ως το αεροδρόμιο και να προσεγγίσετε το κέντρο της Μαδρίτης σε λίγα μόνο λεπτά. Επίσης, για την επιστροφή σας αν χρειαστεί να φτάσετε στο αεροδρόμιο με τα ΜΜΜ μπορείτε να το κάνετε από τη στάση Mar de Cristal του μετρό (γραμμή 4 και έπειτα γραμμή 8), αλλά και με τα λεωφορεία που αναχωρούν από το κέντρο της Μαδρίτης (Avenida de América).

Η Μαδρίτη συνδέεται με όλα τα αεροδρόμια εντός της Ισπανίας με πτήσεις της Iberia, Vueling και άλλες αεροπορικές. Ιδιαίτερα συχνές είναι οι πτήσεις προς Βαρκελώνη.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Μαδρίτη Διαμονή & Ξενοδοχεία

Το κέντρο της Μαδρίτης προσφέρει τα πλεονεκτήματα της μικρής απόστασης από τα κύρια αξιοθέατα, αλλά κρύβει κινδύνους καθώς μπορεί να αποδειχθεί πολύ θορυβώδες. Για καταλύματα στη Γκραν Βία και τα σημεία γύρω από την κεντρικότατη Πουέρτα δε Σολ είναι απαραίτητο το ξενοδοχείο να διαθέτει ηχομόνωση. Άλλες κεντρικές περιοχές που μπορείτε να αναζητήσετε διαμονή είναι στους δρόμους γύρω από την πλατεία Πλάθα Μαγιόρ και στους παράδρομους ή επί της οδού Κάγιε Μαγιόρ. Εξαιρετικά κομψά καταλύματα συναντά κανείς στην Πλάθα ντε Οριέντε, σε αποσταση αναπνοής από το παλάτι και την όπερα. Αν επιλέξετε να μείνετε εκτός κέντρου τότε μια καλή ιδέα είναι οι συνοικίες Σαλαμάνκα στα ανατολικά και Τσαμπερί στα βόρεια του κέντρου, όπου η πρόσβαση στο κέντρο γίνεται εύκολα με το μετρό. Λίγα μοντέρνα ξενοδοχεία υπάρχουν κατά μήκος του Πασέο δε λα Καστελιάνα, καθώς και στην ανατολική πλευρά του περιφερειακού δρόμου Μ30. Η γραφική γειτονιάς Ελ Ράστρο διαθέτει επίσης ορισμένες επιλογές για τη διαμονή σας, πρέπει να ξέρετε όμως ότι τις Κυριακές φιλοξενεί από πρωί τη μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Μαδρίτης, με ποικιλία μεταχειρισμένων και πολλές αντίκες, συνεπώς αναμένεται να γίνει αρκετά θορυβώδης.

Για διαμονή κοντά στο αεροδρόμιο Barajas μπορείτε να βρείτε επιλογές με πολύ εύκολη σύνδεση με το κέντρο της πόλης. Το μετρό (γραμμή 8) με κατεύθυνση Nuevos Ministerios αναχωρεί από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Μαδρίτης, όπως επίσης και οι λεωφορειακές γραμμές 200 και 204.

Δείτε επίσης για τη Μαδρίτη

Αεροπορικά Εισιτήρια για Μαδρίτη

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Μαδρίτη, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο. >

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Μαδρίτη Πτήσεις