Manchester Great Britain

Πτήσεις από Αθήνα προς Manchester

Η βρετανική πόλη του Manchester διαθέτει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας έξω από το Λονδίνο. Επίσης, λόγω του πανεπιστημίου της πόλης θεωρείται πολύ συχνός προορισμός για φοιτητές. Απευθείας δρομολόγια παρέχει μόνο η Ολυμπιακή. Πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό θα βρείτε και από την British Airways μέσω Λονδίνου και από άλλες αεροπορικές εταιρείες όπως η Czech Airlines, η Swiss Air και η Brussels Airlines. Η μετεπιβίβαση γίνεται στις έδρες κάθε αεροπορικής εταιρείας (Πράγα, Ζυρίχη, Βρυξέλλες) και η αναμονή ανάλογα με το δρομολόγιο που θα επιλέξετε είναι κατά μέσο όρο 2 με 3 ώρες. Τις αποσκευές σας θα τις παραλάβετε στο αεροδρόμιο του Manchester, που είναι και ο τελικός σας προορισμός.

Πτήσεις προς Manchester

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Manchester είναι 4 ώρες, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Αγγλία βρίσκεται 2 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 2 hour).

Το αεροδρόμιο του Manchester βρίσκεται 7 χλμ εκτός της πόλης και διαθέτει 3 Terminals. Πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις μεγάλων εταιρειών, αλλά και charter. Αν ταξιδεύετε με την Ολυμπιακή θα εξυπηρετηθείτε στο Terminal 1, ενώ με τη British Airways στο Terminal 3. Οι υπόλοιπες εταιρείες μοιράζονται μεταξύ των δύο αυτών Terminals κυρίως. Αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης σας και την παραλαβή των αποσκευών σας, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε το κέντρο της πόλης σε 20 μόλις λεπτά. Μπορείτε να πάρετε ταξί ή να χρησιμοποιείσετε τις γραμμές ΜΜΜ από το σταθμό ανάμεσα στα Terminals 1 και 2. Ακολουθήστε απλά τη σήμανση που επισημαίνεται "The Station".

Για την πτήση της επιστροφής σας θα χρειαστεί να φτάσετε στο αεροδρόμιο περίπου 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση της πτήσης σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον παραδοσιακό τρόπο check in και στον πιο σύγχρονο, μιας και το αεροδρόμιο προσφέρει τη δυνατότητα και για self service check in.

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Πού να μείνετε στο Manchester

Στο Manchester θα μπορέσετε να μείνετε σε ένα υπέροχο περιβάλλον χάρη στην όμορφη αρχιτεκτονική που επικρατεί στην πόλη. Είναι ένας προορισμός πολύ δημοφιλής για τις επιλογές εκπαίδευσης που προσφέρει, τον αθλητισμό και τη βιομηχανική της ανάπτυξη. Για τους λόγους αυτούς η ξενοδοχειακή της υποδομή είναι οργανωμένη πολύ καλά. Σχετικά οικονομικές επιλογές διαμονής θα μπορέσετε να βρείτε γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Manchester Piccadilly Railway Station. Η περιοχή Piccadilly Gardens είναι εξαιρετικά κεντρική και παρέχει καταλύματα όλων των κατηγοριών, ενώ συνδέεται και ποικιλοτρόπως με τα στάδια της ποδοσφαιρικής ομάδας Manchester United (γραμμές λεωφορείων και μετρό). Εξίσου ιδανική επιλογή αποτελούν τα ξενοδοχεία στην Chinatown και την περίφημη οδό Canal Street, που προσφέρουν άμεση πρόσβαση στην κεντρική αγορά της πόλης. Ακόμα πιο πολυτελή καταλύματα θα βρείτε στις περιοχές The Beer Keller και Old Trafford. Για τους νεότερους επισκέπτες της πόλης, ενδείκνυται διαμονή και στο Northern Quarter, ένα πολύβουο προάστιο που συγκεντρώνει τις βασικές επιλογές διασκέδασης και shopping. Η μετακίνησή σας προς το κέντρο της πόλης σε αυτή την περίπτωση γίνεται με το Shudehill Tram.

Στο αεροδρόμιο του Manchester υπάρχουν αρκετά καταλύματα κυρίως γνωστών ξενοδοχειακών αλυσίδων. Αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή διαμονής χάρη στη βολική σύνδεση που υπάρχει με το κέντρο της πόλης μέσω των γραμμών M56, M60 και M62.

Δείτε επίσης για το Manchester

Κλείστε Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια προς το Manchester !

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς το Manchester, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων

Pamediakopes.gr > Αεροπορικά Εισιτήρια > Athens to Manchester Flights