πτήσεις προς Μόναχο

Πετάξτε φθηνά για Μόναχο!

Το Μόναχο αποτελεί την πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βαυαρίας, στα νότια της Γερμανίας. Διαθέτει ένα κεντρικό αεροδρόμιο, το Franz Josef Strauss, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα τη βάση της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa και προσφέρει 2 επιβατικούς σταθμούς (Terminals). Όλες οι πτήσεις που εκτελούνται από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Μονάχου εκτελούνται είτε χωρίς κανένα ενδιάμεσο σταθμό είτε με έναν ενδιάμεσο σταθμό.

Οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Μονάχου είναι η Ολυμπιακή Αεροπορία, η Aegean Airlines και η Lufthansa. Όλες οι υπόλοιπες εταιρείες προσφέρουν πτήσεις προς Μόναχο, απλά θα περιέχουν στη διαδρομή τους τουλάχιστον ένα ενδιάμεσο σταθμό σε κάποιο άλλα αεροδρόμιο.

Μόναχο Πτήσεις

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Μονάχου είναι 2,5 ώρες, ενώ οι διάρκειες των πτήσεων που βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Pamediakopes.gr συνυπολογίζουν και τη διαφορά ώρας. Η Γερμανία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1 hour). Στην περίπτωση που ταξιδεύετε με αεροπορικές εταιρείες που δεν ανήκουν στην αεροπορική συμμαχία Star Alliance, τότε θα αποβιβαστείτε και θα χρησιμοποιήσετε το Terminal 1. Επίσης, αυτό χρησιμοποιούν και οι εταιρείες Germanwings και Condor.

Στην περίπτωση που ταξιδεύετε με αεροπορική εταιρεία που είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, όπως είναι οι Lufthansa, Aegean Airlines, Air Canada, Egyptair, Spanair, Air China, LOT Polish Airlines, Swiss, Air New Zealand, TAP Portugal, SAS Scandinavian Airlines, Thai Airways, Asiana, Shanghai Airlines, Turkish Airlines, Austrian, Singapore Airlines, United Airlines, bmi, South African Airways, US Airways, τότε θα αποβιβαστείτε και θα χρησιμποιήσετε το Terminal 2 (επιβατικός σταθμός).

Η γνώμη των ταξιδιωτών!

Μόναχο Διαμονή & Ξενοδοχεία

Στο Μόναχο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία πληθώρα ξενοδοχείων, από υπερπολυτελή ξενοδοχεία μέχρι αρκετά οικονομικότερα. Τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Marienplatz. Όσα ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης είναι αρκετά ακριβά, αλλά εξαιρετικής ποιότητας και θα βρίσκεστε πάρα πολύ κοντά στο αγοραστικό κέντρο και στα βασικότερα αξιοθέατα της πόλης. Η περιοχή γύρω από το σιδηροδρομικό σταθμό (Hauptbahnhof) είναι αρκετά δημοφιλής στους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πιο περιορισμένο προϋπολογισμό. Όσοι επιθυμούν να μείνουν σε πιο εκλεπτυσμένη περιοχή, μπορούν να προτιμήσουν την περιοχή Lehel, ανάμεσα στους Αγγλικούς κήπους (English Gardens), την οδό Maximilianstrasse και τον ποταμό Isar. Η περιοχή γύρω από το Nymphenburg είναι εξαιρετικά γραφική.

H περιοχή του αεροδρομίου του Μονάχου διαθέτει ποικιλία ξενοδοχείων. Κάποια από αυτά ανήκουν σε μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες και προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαμονή και μία καλή κοντινή λύση στο αεροδρόμιο.

Δείτε επίσης για το Μόναχο

Φθηνές πτήσεις προς Μόναχο !

Από το Pamediakopes.gr μπορείτε να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες που έχουν προγραμματισμένα δρομολόγια προς το Μόναχο, εύκολα και άμεσα! Όλες οι πτήσεις και τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών εμφανίζονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην πτήση και σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε το αεροπορικό σας εισιτήριο σε λίγα βήματα είτε μέσα από το Pamediakopes.gr είτε τηλεφωνικά. Με την ολοκλήρωση της κράτησης των αεροπορικών σας εισιτηρίων λαμβάνεται ένα e-mail με τον αριθμό των ηλεκτρονικών σας εισιτηρίων, και μαζί με τη ταυτότητά σας, μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο Check-in της αντίστοιχης αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο.

Αναζήτηση Πτήσεων