Ελλάδα
Ελληνικά
Ευρώ (€)
Ελληνικά
Pamediakopes.gr
rsysdtwfcrabvqcfebryrcvfecffaf
801 11 333 22
 

Αγοράστε Φθηνότερα, Κερδίστε Περισσότερα

75% των πτήσεων φθηνότερα από τους ναύλους των GDS
Έκδοση εισιτηρίων σήμερα, χωρίς προκαταβολή
Διαχείριση κρατήσεων χωρίς τεχνικές γνώσεις GDS
Πληρωμή με μετρητά ή με κάρτα χωρίς επιπλέον χρεώσεις
Οnline παρακολούθηση των στατιστικών σας 24/7
Πώς δουλεύει;
Μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε αμέσως μετά την εγγραφή σας. Κάθε φορά που θα συνδέεστε θα βλέπετε τις φθηνότερες μας τιμές σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα κανάλια. Για κάθε δρομολόγιο θα βλέπετε την αντίστοιχη προμήθεια, πριν το αγοράσετε. Μπορείτε να πληρώσετε για την κράτηση με τον τρόπο πληρωμής που σας ταιριάζει καλύτερα. Η προμήθεια σας θα καταγράφεται και θα πληρώνεται σε μηνιαία βάση.
Πόσα μπορείτε να κερδίσετε;
Μοιραζόμαστε το κέρδος μας μαζί σας. Κάθε κράτηση θα έχει διαφορετική προμήθεια ανάλογα με τον τύπο ταξιδιού, την αεροπορική εταιρεία και τον αριθμό των επιβατών. Ο συνδυασμός των χαμηλότερων μας τιμών και της παρεχόμενης προμήθειας καθορίζει τα συνολικά σας κέρδη. Σας παρέχουμε τις πληροφορίες του δρομολογίου χωρίς τις λεπτομέρειες κόστους, σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε στο κόστος μας τη δική σας χρέωση υπηρεσιών.
Πώς παίρνετε την προμήθεια;
Όπου και αν είστε, μπορείτε να πάρετε την προμήθεια που έχετε κερδίσει μέσω τραπεζικού εμβάσματος στο λογαριασμό που μας έχετε δώσει.
Η e-Travel AE είναι ένα Οnline Ταξιδιωτικό Γραφείο που ιδρύθηκε το 2007, εστιάζοντας κυρίως στην πώληση αεροπορικών εισιτήριων. Από τότε έχουμε σημειώσει αξιοσημείωτη ετήσια ανάπτυξη. To 2014 θα εξυπηρετήσουμε 1.250.000 επιβάτες.

Παρουσία της e-Travel

About_us_countries

About_us_cs
110
Customer Support Agents
About_us_languages
9
Γλώσσες

Προσπαθούμε συνεχώς να μεγιστοποιήσουμε τις πηγές εσόδων μας, να έχουμε πρόσβαση σε χαμηλότερους ναύλους και να μειώνουμε τα λειτουργικά μας κόστη, έτσι ώστε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τον καλύτερο συνδυασμό χαμηλής τιμής και υψηλής προμήθειας.

Ετήσιος αριθμός επιβατών

About_us_growth

Οι προσπάθειες μας εστιάζονται στην προσαρμοσμένη σε κάθε χώρα online παρουσία μας και στην μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των συνεργατών και των πελατών μας. Η Εξυπηρέτηση Πελατών μας βαθμολογήθηκε με 8,90 στα 10 στην τελευταία έρευνα ικανοποίησης πελατών.

Οι πιο ανταγωνιστικές τιμές είναι αποτέλεσμα

About_us_pricing.el

Σύνοψη
 • Η χρήση των Υπηρεσιών της e-Travel Α.Ε. παρέχεται σε εσάς χωρίς καμία επιβάρυνση.
 • Ως εγγεγραμμένος Ταξιδιωτικός Πράκτορας θα έχετε πρόσβαση σε τιμές με Έκπτωση. Μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε από τις εκπτωτικές τιμές, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας.
 • Θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια σε εκπτωτικές τιμές μόνο αφού έχετε πραγματοποιήσει είσοδο στον λογαριασμό σας ως Ταξιδιωτικός Πράκτορας.
 • Το αντίστοιχο ποσό Έκπτωσης θα είναι ορατό στην Ιστοσελίδα για κάθε δρομολόγιο.
 • Ο Ταξιδιωτικός Πράκτορας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να τηρεί έγκυρα και ενημερωμένα τα Στοιχεία Επικοινωνίας του.
 • Η παρούσα Συμφωνία θεωρείται ότι επεκτείνεται αυτόματα για κάθε επόμενο έτος, εκτός εάν τερματιστεί από ένα εκ των συμβαλλόμενων μερών.

Όροι και Προϋποθέσεις του Προγράμματος Συνεργασίας Travel Agents

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις συνιστούν μία νομική συμφωνία (“Συμφωνία”) μεταξύ του Ταξιδιωτικού Πράκτορα (“Αποδέκτης της Υπηρεσίας”) και της e-Travel Α.Ε. (“Πάροχος Εταιρεία”). Παρακαλούμε, διαβάστε τους προσεκτικά πριν από τη χρήση των online υπηρεσιών ή άλλων βοηθητικών ή παραγώγων προϊόντων (“Υπηρεσία”) που παρέχονται από την e-Travel ΑΕ στον Αποδέκτη της Υπηρεσίας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” και χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο, επιβεβαιώνετε, είτε για τον εαυτό σας είτε για την Εταιρεία σας, πως έχετε διαβάσει και κατανοήσει τη Συμφωνία και έχετε αποδεχτεί να δεσμεύεστε από αυτή. Η Πάροχος Εταιρεία μπορεί να τροποποιήσει τη Συμφωνία ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση της. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ή οποιεσδήποτε τροποποιήσεις αυτών, παρακαλούμε να διακόψετε τη χρήση της Υπηρεσίας άμεσα.
 1. Χρήση της Υπηρεσίας
  1. Η χρήση της Υπηρεσίας της e-Travel A.E. παρέχεται στον Αποδέκτη της Υπηρεσίας δωρεάν.
  2. Η e-Travel A.E. διαχειρίζεται και ελέγχει την Υπηρεσία και την παρέχει στον Αποδέκτη της Υπηρεσίας κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
  3. Υπό την παρούσα Συμφωνία, η e-Travel Α.Ε. επιτρέπει στον Αποδέκτη της Υπηρεσίας να έχει πρόσβαση στο διαθέσιμο σύστημα κρατήσεων σε κάθε ιστοσελίδα με την επωνυμία της e-Travel Α.Ε. (Ιστοσελίδα) και να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία για να πραγματοποιεί κρατήσεις ταξιδιωτικών υπηρεσιών (“Κράτηση”).
  4. Η e-Travel A.E. μπορεί να τροποποιήσει την Υπηρεσία άνα πάσα στιγμή κατά την διακριτική της ευχέρεια, συμπεριλαμβανομένης αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτή, της αναστολής της πρόσβασης στην Υπηρεσία ενημερώνοντας τον Αποδέκτη της Υπηρεσίας μέσω email.
  5. Λαμβάνοντας υπ’όψιν ότι η e-Travel A.E. επιτρέπει στον Αποδέκτη της Υπηρεσίας να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας συμφωνεί ότι συμμορφώνεται με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.
  6. Αποτελεί εξ ολοκλήρου ευθύνη του Αποδέκτη της Υπηρεσίας να διατηρεί έγκυρο και ενημερωμένο το τμήμα στοιχείων επικοινωνίας στο “Ο Λογαριασμός μου” (extranet για Ταξιδιωτικούς Πράκτορες), έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι λαμβάνει έγκαιρα όλων των ειδών τις ειδοποιήσεις που στέλνονται μέσω email από την e-Travel Α.Ε.
 2. Περιορισμοί και μη εξουσιοδοτημένες Δραστηριότητες
  1. Η άδεια να χρησιμοποιείται η Υπηρεσία, όπως ορίζεται στην Παράγραφο 1, εξαρτάται από τη συμμόρφωσή του Αποδέκτη της Υπηρεσίας με την παρούσα Συμφωνία και υπόκειται στους παρακάτω περιορισμούς:
   1. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας πρέπει να συμμορφώνεται με όλους τους νόμους και κανόνες όταν χρησιμοποιεί την Υπηρεσία και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία για παράνομους ή αθέμιτους σκοπούς.
   2. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία με οποιονδήποτε τρόπο, ο οποίος μπορεί να θίξει, να ζημιώσει την e-Travel Α.Ε. ή να δυσφημίσει το όνομα της.
   3. Η e-Travel A.E. δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του υλικού που είναι τοποθετημένο σε οποιεσδήποτε σελίδες στην ιστοσελίδα του Αποδέκτη της Υπηρεσίας και δεν υποχρεούται να το λογοκρίνει ή να το εξετάζει.
   4. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας δεν επιτρέπεται να αφαιρεί, να αλλοιώνει, να παρεμβαίνει ή να αλλάζει με κανέναν τρόπο την Υπηρεσία ή οποιοδήποτε μέρος της.
   5. Η από μέρους του Αποδέκτη χρήση της Υπηρεσίας, δεν επιτρέπεται να παραβιάζει τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου μέρους.
 3. Ιδιοκτησία e-Travel A.E.
  1. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς να περιορίζονται σε αυτά, των πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, σημάτων ή εταιρικών επωνυμιών, δικαιωμάτων σχεδιασμού, δικαιωμάτων βάσεων δεδομένων, τεχνογνωσίας, εμπορικών μυστικών και δικαιωμάτων εμπιστοσύνης στην Υπηρεσία (“Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας”) ανήκουν ή έχουν λάβει άδεια από την e-Travel Α.Ε. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας αναγνωρίζει ότι χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία, δεν μπορεί να αποκτήσει κανένα δικαίωμα ή όφελος από την Υπηρεσία ή από τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
  2. Δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας να μιμηθεί ή να αντιγράψει καμία από τις Ιστοσελίδες της e-Travel Α.Ε. (είτε γενικά είτε σε σχέση με κάποια συγκεκριμένα (νέα) χαρακτηριστικά, σελίδες, μορφοποίηση, σύνθεση ή θέματα).
 4. Αποζημίωση και Ευθύνη
  1. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας συμφωνεί να αποζημιώσει και να διατηρήσει αποζημιωμένη πλήρως και αποτελεσματικά την e-Τravel Α.Ε. από και ενάντια σε όλες τις ενέργειες, απαιτήσεις, διαδικασίες, κόστη, ζημίες και έξοδα (συμπεριλαμβανομένων, και χωρίς περιορισμό, των νομικών εξόδων) που προκύπτουν από τη χρήση της Υπηρεσίας συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της παροχής αντιγράφων και δεδομένων από τον Αποδέκτη της Υπηρεσίας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα του και τα οποία δημιουργούν ευθύνη της e-Travel Α.Ε. έναντι σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.
  2. Όλες οι διαφορές που προκύπτουν ανάμεσα στον Αποδέκτη της Υπηρεσίας και στην e-Travel A.E. στο πλαίσιο της παρούσας Συμφωνίας θα επιλύονται μέσω άμεσων διαπραγματεύσεων ή θα υποβάλλονται για διευθέτηση στα Δικαστήρια Αθηνών.
  3. Τα συμβαλλόμενα μέρη δε φέρουν ευθύνη για πλημμελή εκτέλεση των παραπάνω υποχρεώσεων τους, εάν οφείλεται σε συνθήκες οι οποίες διαφεύγουν του εύλογου ελέγχου των Μερών. Το Μέρος το οποίο αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, θα πρέπει να ενημερώσει γραπτώς το άλλο Μέρος για τις συνθήκες αυτές μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες από την εμφάνιση αυτών των συνθηκών:
   1. Στην παρούσα Συμφωνία θα θεωρούνται ανωτέρα βία οι ακόλουθες συνθήκες: πλημμύρα, πυρκαγιά, σεισμός και άλλες δυνάμεις της φύσης καθώς επίσης πόλεμος και στρατιωτικές δραστηριότητες, και υιοθέτηση από κυβερνητικές αρχές μιας νόμιμης πράξης η οποία προκαλεί την αδυναμία εκτέλεσης των υποχρεώσεων της παρούσας Συμφωνίας.
 5. Έκπτωση
  1. Θα έχετε πρόσβαση σε Εκπτωτικές τιμές, μόνον αν έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή ως Ταξιδιωτικός Πράκτορας.
  2. Μολονότι οι Ταξιδιωτικοί Πράκτορες έχουν πρόσβαση σε Εκπτωτικές τιμές μέσω του λογαριασμού τους, η e-Travel Α.Ε. δεν υποχρεούται να προσφέρει Εκπτωτικές τιμές για όλα τα δρομολόγια.
  3. Θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε αεροπορικά εισιτήρια σε Εκπτωτικές τιμές μόνο αφού έχετε πραγματοποιήσει είσοδο στον λογαριασμό σας ως Ταξιδιωτικός Πράκτορας.
 6. Αμοιβαίες Ρυθμίσεις
  1. Η e-travel Α.Ε. θα εκδίδει ηλεκτρονικά εισιτήρια για κρατήσεις που πραγματοποιείτε στον αντίστοιχο δικτυακό τόπο μετά την πλήρη τακτοποίηση και ολοκλήρωση της πληρωμής ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκτέλεση της υποχρέωσης μεταφοράς από τον εκάστοτε Αερομεταφορέα (Αεροπορική Εταιρεία) είναι η έκδοση εισιτηρίου για την αντίστοιχη Κράτηση.
  2. Σε περίπτωση ακύρωσης Κράτησης (ολικής ή μερικής) το ποσό της επιστροφής χρημάτων θα υπολογίζεται σύμφωνα με τις τιμές, όρους μεταφοράς και τις γραπτές οδηγίες του εκάστοτε Αερομεταφορέα.
 7. Φορολογία
  1. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας είναι σε κάθε περίπτωση ένας ανεξάρτητος ανάδοχος σύμβασης και θα είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τους δικούς του φόρους, εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και για όλα τα φορολογικά θέματα.
  2. Σε περίπτωση που η παρακράτηση φόρων προβλέπεται από το νόμο, και τα δύο μέρη αποδέχονται να ακολουθήσουν τη διαδικασία σύμφωνα με το νόμο.
 8. Επικοινωνία
  1. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας Θα πρέπει να τηρεί τα Στοιχεία Επικοινωνίας ενημερωμένα, μιας και αυτά θα χρησιμοποιηθούν για να τον πληροφορεί η e-Travel A.E. για τυχόν τροποποιήσεις της κράτησης (π.χ. αλλαγή προγράμματος, ακύρωση πτήσης κλπ). Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει τον Επιβάτη για τυχόν αλλαγές δρομολογίων.
  2. Στις περιπτώσεις που ο/η Επιβάτης επικοινωνήσει απευθείας μαζί με την e-Travel A.E. και ζητήσει οποιαδήποτε τροποποίηση στην Κράτηση του/της, η e-Travel A.E. θα την πραγματοποιήσει.
 9. Εμπιστευτικότητα
  1. Οι όροι της παρούσας Συμφωνίας και τα έγγραφα που αφορούν την εκτέλεσή της είναι εμπιστευτικά και δεν επιτρέπεται να γνωστοποιούνται σε τρίτα μέρη.
 10. Διάρκεια
  1. Η παρούσα Συμφωνία τίθεται σε ισχύ από την στιγμή της Εγγραφής.
  2. Η παρούσα Συμφωνία θεωρείται ότι επεκτείνεται αυτόματα για κάθε επόμενο έτος, εκτός εάν την τερματίσει ένα εκ των τα δύο συμβαλλόμενων μερών.
 11. Τερματισμός
  1. Η e-Travel Α.Ε. μπορεί κατά την κρίση της να τερματίσει άμεσα την παρούσα Συμφωνία με σχετική ειδοποίηση της προς τον Αποδέκτη της Υπηρεσίας. Με τη λήξη της Συμφωνίας, ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας δε θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία και όλα τα δικαιώματα που αναφέρθηκαν στην Παράγραφο 1 θα σταματήσουν να ισχύουν.
  2. Ο Αποδέκτης της Υπηρεσίας μπορεί να τερματίσει την παρούσα Συμφωνία ανά πάσα στιγμή, με το να παύσει περαιτέρω χρήση της Υπηρεσίας. Οποιαδήποτε παύση αυτής της Συμφωνίας θα πρέπει να γίνεται χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα και τα ένδικα μέσα της e-Travel Α.Ε. από τυχόν παραβίαση της παρούσας Συμφωνίας από τον Αποδέκτη της Υπηρεσίας πριν από την εν λόγω παύση.
1
Είσοδος

Sign_in.el

2
Επιλέξτε την πτήση σας

Choose_your_flight.el

3
Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες

Select_passengers_and_details.el

4
Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής

Select_payment_method.el

5
Επιβεβαίωση κράτησης

Reservation_confirmation.el

Search_form.el

Calendar_view.el

Filters.el

Οι πελάτες μου

My_customers.el

Οι πωλήσεις και η προμήθεια μου

My_sales_and_commission.el

Τα Price Alerts μου

My_price_alerts.el